17 gün önce sezaryan doğum yapmış biri olarak anca fırsat buldum yazmaksa ben normalde muameye die gittim hop sana yatış verecez dediler ben zaten hissetmiştim yatış vereceklerini hastaneye gitmeden önce evi temizledim eksiklerimi tamamladım 33 haftalıkende vermişlerdi yatış kabul edmemıştım tıp 2 dıyabetim 34#5 kaçışım yoktu neyse yatış işlemleri yaptırdırdım nts bağladılar sancım fılan yoktu gelen yokladı giden yokladı sezaryan doğum olacağı halde neden yapıyorsun dedım açılman varmı dıe bakıyoruz dedıler gelen yokladı giden yoklayınca sancı çıkmaya başladı hop 21.00 gibı geldıler doğuma aldılar ıkıncı sezaryan olduğu için mi bilmiyorum ama çok canım yandı hissettim hepsini 4 günlükken kontrola götürdüğümde sarılık çıktı anne uyum odasına yatırdılar ışın tedavısı verdıler ertesi günü çıkartılar iki gün sonra geri yattış sarılık devam ediyor dediler el gibi çocuğumu gidip emzirip geliyordum ama olsun şuan iyi yanımda gordonları mı bağladığım için mi bilmiyorum ama bazen iç karnım açır değer mi o acıya değer sabırsız mucızeme kavuştum çünkü