11Fts_ Ayimdaym Çok basit bir mesele yüzünden dayak yedim eşimden vücudum mosmor oldu ve ağlamami durduramıyorum. Sadece benim için dua edermisiniz Rabbim bir ferahlık versin kalbime 😢
Meral_63 11Fts_ Hamile halinle hayla seni vurup her yerini mos mor ediyorsa bu adam değildir emin ol bacım kadınlar cahillerin evinde aşalanir Sadece
damlx 11Fts_ neden şikayetçi olmuyorsunuz? Bu halde size el kaldıran bir adamın yüzüne nasıl bakacaksınız bundan sonra
11Fts_ nerayaren bı düğün vardı arkadaşının oraya gitti geldi saat 1 olmuş bende yatiyodum kalktım suratı 5 karış dedim noluyor hiç uykum var yorgunum dedi ( ben bu halimle oda boyadım bugün )😞bende dedimki naptın gittin oturdun ağır bir iş yapmadin oturdun geldin tartışma bu başka birşeye sinirlenmiş belli acısını benden çıkardı 🥺
beeetul Rabbim yardımcın olsun kardeşim. O morluklar elbet geçecek ama yaşattığı travma baki kalacak. Yapan yaptığından utansın gerçi utansa yapmazda Rabbim ıslah etsin inşallah. Düşünsene hem sen ona emanetsin hem karnındaki ona emanet. Emanete ihanetin bedeli ağır olur yanlış yapmış mesele ne olursa olsun elini kaldıramaz.
11Fts_ beeetul meseleyi yazdım😞canım okdr yaniyoki buraya ilk defa böyle biseyle geldim çünkü kalbim ferahlamiyor 😢
beeetul 11Fts_ biraz uzaklaşmak iyi gelmez mi belki hatasının farkına varmasını sağlar. Aileniz yakınınızda ise birkaç günlüğüne misafir olsanız? Uzak kalmak belki bi nebze size iyi gelecektir
11Fts_ PinkDream nerden bakılıyor canım bişey açtım ama geri kayboldu bidaha göndersene bilmiyorum fazla
11Fts_ beeetul ailem memlekette yok gibiler zaten benim burdada memlekette de aslında hickimsem yok 🥹
11Fts_ Meral_63 kendimi okdr kötü yalnız çaresiz hssediyorumki böyle varya anlatamam yazarken ağlayarak yazıyorum😔
PinkDream 11Fts_ keşke şurada elimizden dua etmekten başka bi şey gelse. Öylece okuyup sadece bi şeyler yazıyoruz ya kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki anlatamam
slatkanaz darp raporu alıp eşiniz olacak pisliği ihbar etmelisiniz demekten başka elimden bir şey gelmiyor. böyle mahlukatların o çukurda çürümesi gerekiyor çünkü Allah belasını versin, o kaldırdığı eli koparıp alsın ondan rabbim
11Fts_ Sibel_10 benimde bu halimle beklediğim bişey değildi 😞 canımın ağrısıyla kendimi diğer odaya attim