busraaaqq Kızlar 4 gün önce sezeryan ile ikiz doğum yaptım hiç sütüm gelmedi hala daha gelmiyor ne yapabilirim fikirrr verin lütfen ya da başına böyle bir durum gelen var mı
Xxx_21 busraaaqq Bende bugün acil sezaryen olması gerektiği için sezaryen oldum tek diyeceğim şey bol bol emzirmeniz süt olsa da olmasa da çünkü emzirdikçe süt üretimi oluyor
uykucukoalaanrs busraaaqq özellikle gece emzirin prolaktinin en üst seviye de olduğu gece saatleridir. Karanlık ve sessiz ortam olsun
eeminess busraaaqq bebekler emebiliyosa emzirin yoksa hemen sağıma başlayın bol su ve bestlak damla ile sütünüz hemen artar
rabisssk busraaaqq süt gelmiyor diye strese girme, emzirmeye ara vermek zorunda kalıp tekrar sütünü geri getirebilen insanlar da tanıyorum🥲, geceleri özellikle saatte 1 kere falan emzirmeye çalış 20 dk falan sütün gelsede gelmese de, bol bol su iç.
yasminaa busraaaqq ilk doğumumda Benm de gelmedi 3 gün sonra duşa girip biraz güzel bir uyku çekince uyandığımda göğüslerim akmaya başladı . Sezeryan etkisinde sütün geç gelmesi oluyor maalesef ama bir arkadaşım normal doğumunda 18 gün sonra geldiğini söyledi . Yakında gelecektir sıkma canını lütfen