banabak Ya bu durum bi bende değildir inşallah kızlar böyle doktora gitmeyince şüpheler düşüyor içime gidince rahatlıyorum doktor herşey yolunda deyince ama bi hafta rahatım sonra yine başlıyor kuruntular en ufak bedenim de çarpıntı veya bi batma hissetmem yetiyor hemen sağlık kaygısı başlıyor herşey yolunda olsa bile ya şöyleyse ya böyleyse bu yüzden burdan bişey okumamaya çalışıyorum ki etkilenmeyeyim
zuzu_59 banabak ben de böyleyim düşünmekten kafayı yiyiyorum ama sağlıklı değil yani bebeğede çok zarar
gencannee_ banabak kaç haftalıksınız bende böyleydim şimdi içimde oynayınca 1.5 aydır doktora gitmiyorum😂
pofidikanne banabak haftanız erken ise böyle düşünmeniz çok normal iyice hareketleri çoğalırsa gitmeye bile akıl etmezsiniz hastaneye 🤭
happybus7 15.haftamız dolmak üzere, hâlâ öyleyim. Çok kayıp haberi vs okudum. Başta da kanamalarım oldu. Progestan kullandım hep. Rahim ağzım da sınırda çıktı. Korkuyorum ben de :’) Allah yar ve yardımcımız olsun 🙏🏻🍀
uykucukoalaanrs banabak şeytan vesvese veriyor inşirah okuyun. Doğum hikayelerini kötü haberleri okumayın iyi düşünün iyi olsun
banabak uykucukoalaanrs öyle yapıyorum birde ailem yok şehirde başka yerlerdeyiz yalnız gibi hissediyorum
banabak zuzu_59 ilk değil canım ikinci benim ama ilkinde hiç böyle değildim o kadar rahattı ki anlamadım bile bunda ufak çarpıntı oluyor nadir anlık ama stresli bi günden sonra oluyor genelde dikkatimi verirsem sonra korkmaya başladım
zuzu_59 banabak o zaman beklenmedik gebelik miydi? Belki çok taktığın için stresten vücudun böyle tepki veriyordur
busbus222_ banabak ben ilk hamileliğimde bile böyle değildim şimdi ikizlere hamileyim psikolojim bozuldu endişeden çok zor cidden sürekli bişey mi oldu kaygısı Rabbim yardımcımız olsun
banabak busbus222_ ikiz çok güzel ama yorucudur mutlaka kolaylık versin Allah yardımcınız olsun ama işte stres olmayın ben bugün biraz kötü oldum hemen çarpıntı oldu
busbus222_ banabak Doğru Allah yardımcımız olsun çok sağolun sizde stres yapmayın inşallah sağlıkla kucağınıza alın 🤲