duru_vv Arkadaşlar 18. Haftaya girdim hala hissetmiyorum bu normal mi ikinci gebeliğim daha erken hissedilir diyorlar ama bende hala his yok benim gibi olan var mı 😢
ustbshll duru_vv plasentanın öne yerleşmesi olsun kilo olsun bunlar etkiliyor bende 22 haftada hissettim oda varla yok arasıydı
sirius0206 duru_vv ay bende aynıydım kafama takmaktan ölecektim ikinci gebeliğim 18 haftalığım 2 gündür hissediyorum
busranefescivciv duru_vv benimde ikinci gebeliğim 21. Haftada hissettim hareketlerini bende ikinci daha geç hissediliyor ilke göre
duru_vv ustbshll ablamda hamile ikinci ayında hissettim dedi benden daha kilolu ve yapılı normalde aşırı şüpheye düşürdü doktorda yok sıkıntı dedi ama hala hissetmemem korkuttu biraz
miniksusamtanemm bence normalldirr ya her beden her bebişş aynı olmuyorr endişe etmee🫶🏼 belki de plesanta öndedir o da sanırım bebeğin hareketini geç hissetme/az hissetme sebebi olabiliyormuşş ama tabi doktorun asıl doğru açıklamayıı yaparr
duru_vv miniksusamtanemm 16. Haftamda doktor sorun yok demişti iki hafta sonra perinatolojiye gidicem umarım yoktur bi sıkıntı
ustbshll duru_vv bende çok korkmuştum anlayabiliyorum doktorunuz sıkıntı yok diyorsa yoktur içinizi rahat tutun 🫠
duru_vv sirius0206 göbeğimde bu sefer çok çabuk çıktı aslında. Erken hissederim diyordum ama hala hareket yok his yok 🤦🏻♀️
busranefescivciv duru_vv bana da öyle dediler ama öyle olmuyor ikinci daha farklı oluyor ilke göre her açıdan hissedersin inşallah yakında 🙏