minik_heyecan Selam hayırlı geceler kızlar aranızda Erzurum’da araştırma (üniversite) hastanesinde doğum yapacak veya yapmış olan var mı Buhara takipliyim ama içime sinmiyor korkuyorum açıkçası çok donamlı bir hastane değil çünkü 😕
aslhannnn minik_heyecan iki kere ablam doğum yaptı çok da iyi kuzenlerim yaptım ablamın görümceleri doğdu daha yeni ben bir doğum yaptım ikinciyi yapcam nasipse memnun kaldık buharadan açıkçası Diğer hastanede de bölgede taner bey güzelmiş dediklerine göre duyduğum o bir ona bakılın isterseniz
aslhannnn minik_heyecan Muhammet ustaya yaptık ablamla Suan Ömer Erkan beye gidiyorum ilk doktorum da oydu ama gidince şehir dışına Muhammet beyle devam etmiştim riski gebeyim serklajım var Ömer beyle devam ediyorum Ablamın görümceleri de Fatma hanıma oldular
minik_heyecan aslhannnn anladım bende Berna hanıma takipliyim ilk gebeliğim her şeyden o kadar çok korkuyorum ki Buhara ile ilgili olumsuz çok şey duydum ilk normal denemek istiyorum ama ters bir şey olursa diye korkuyorum sezeryandan da korkuyorum aşırı kaygılıyım bilemiyorum şimdi araştırma da Gamze hocayı duydum bi onu araştıracağım
aslhannnn minik_heyecan bende oradan korkuyorum açıkçası Ömer bey orda idi ilk sonra geçti Buharaya Valla çevrem hep buharada yaptı doğum çok şükür hamd olsun kötü birseye denk gelmedik de duymadım da
minik_heyecan aslhannnn bu arada çok geçmiş olsun bakalım ben nasıl yapacağım Allah büyük artık çok teşekkür ederim 😇
aslhannnn minik_heyecan korkmayın Allah’ın İzniyle bir şekilde oluyor 🥰 sağ Salim kucağınıza almanız dileğiyle