yamrr_ars icran rumeysa_5567 alininzeynosu hamileymişim beta 80 küsür bişey çıktı dua edin sağlıklı olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
alininzeynosu yamrr_ars yaaaaa çok sevindiiiiim 🩷🌸🙈 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏻 darısı bizim başımıza inşallah 💕
yamrr_ars alininzeynosu hayır çok yok göğüs dolgunluğu hafif adet sancısı hatta adet olmayı bekliyordum
alininzeynosu yamrr_ars bende de aynı belirtiler var ama daha erken 6 gün var adet olmama. Belki yanılıyorumdur. İnşallah benimde pozitif çıkar 🥲
yamrr_ars alininzeynosu benimde altı gün varken vardı test yaptım gölge dahi çıkmadı ve 2 gün kala tekrar yaptım hamile olduğumu öğrendim
alininzeynosu yamrr_ars Amin inşallah canım 💕🌸 inşallah sende harika bi gebelik geçirir bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Çooook sevindim senin adına 💕 Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah 💕💕
yamrr_ars alininzeynosu amin çok sağol ve aylardır her ay 3 4 tane erken test yapıyordum en az 150 350 veriyordum öylesine marketten 11 liraya aldığım test yanıltmadı
alininzeynosu yamrr_ars bende yapma gafletine düştüm 😂😂😂ve negatif çıktı ama erken yaptığımı bildiğim için hala umutla bekliyorum.