mariaaaaa birumut_ hayır mesele bu sekilde beslenmek degil mesele diyetisyenle bu diyeti gebelige yönelik gramında ve onun verdigi sekilde yapmak gebelik dşyetinde verdigi ögünler sebzeler bambaska mesela sadece karabugday ekmegi yedim her sabah pancar rendeledim salatasını yaptım bol bluberry yedim bunu düzenli ve kontrollü sekilde her sabah yürüyüşle kombine ettim sabah 6 da 2 ay boyunca uzunca tempolu yürüdüm terleyip toksin attım takviyelerimi saatinde içtim ve doktoruma mfk ya güvendim rahim filmi cektirdimmmm
Mervedd06 birumut_ yani bu durum nasıl teselli edilir bilmiyorum ama bir sene ben de çok uğraştım çok dualar ettim sonunda oldu fakat 21 haftalıkken kaybettim inan bana bu daha çok acı bazen Allah’tan hayırlısını istemek gerekiyor çünkü elinde olan bir şeyi kaybetmek toprağa gömmek daha zor
birumut_ mariaaaaa AMH 5,58 E2 63,41 FSH: 5,86 LH: 6,60 Prolaktin: 16,68 Arada progesteron da baktırıyorum o da iyi çıkıyor anlamıyorum
birumut_ icran sadece rahim filmim kaldı sperm testimiz de var yapay zekaya vs sorduğumda sonuçlar iyi diyor
birumut_ icran cins ilk kimyasalımı yaşadığımda eşim getirmişti 2 aylık süt kuzusu bu bizim bebeğimiz olsun diye 🥹🥹
mevsimmbhr icran yaa çok sevındım canm senın adına da erken test yapmaya başlamıştın hatırlıyorum bu ay negatıftı oncelerı sonra poszıtf olmuş sağlıkla al kucağına ınsallah 🙏🏻🥹
Pinkoloji birumut_ spermde DNA hasarı bakıldı mı? Morfoloji iyi ama dna hasarı kimyasala ve düşüğe sebep oluyormuş.
prensannesi__58 birumut_ ay sende kendımı gördüm bız evlendık esım bir süre çocuk istemedi sonra istemeye başladık olmadı hemen tam 3 buçuk senelık evlıyken hamile kaldım o da kımyasal ıle sonuçlandı o ay clıfe diye bı macun kullanmıştım onun etkısı çok bnce sonra diğer ay adet görmeden hamile kaldım tekrar çok şükür sağlıklı bı gebelık gecırıp oğlunu dünyaya getrdım bize de doktora gıdın olmuyor mu kendı kuzenım bıle çocuksuz ev olmaz dıyordu yaşadığın psıkolejıyı çaresızlıgı çok ıyı anlıyrm sonra oğlum 4 yaşına gırınce bız ıkıncı çocuk dusunmeye başladık o kadar korkuyordum kı yine olmaz sa dıye ılk ay yıne clıfe macun ıle ovulasyon testı aldım çok şükür ılk ay tuttu bılmıyrm macundan mı ama kadınlık hormonlarına bnce çok ıyı gelıyor
mevsimmbhr icran benım yok canm Bısey suan 🥹 olur ınsallah ya bu ay pek takmıyorum ınankı hem dış sorunlarım vardı dişlerimi hallettım o arada bu aydan da pek umudum yok zaten hayırlısı olsun ınsallah
prensannesi__58 birumut_ kendı sitelerı var canım Trendyolda da satışları mevcut. Bılmıurm ben faydasını gördüm ılk çocuğumda kullanmadığım şey kalmamış bunda fayda gördüm ıkıncı çocuğumda da beklememek ıcın ılk ay kullandım rabbım size de hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsın tez vakıtte ınsallah 🥰
birumut_ icran ben çok korkuyordum eşim sigara içiyor diye ama sonuçlar böyle gelince keçiboynuzu özü Q10 falan da içiyor
icran birumut_ Ohooo Vala herhalde benım eşim kadar içmiyordur bide ben de içiyorum sperm kalitesini etkiliyor dememe rağmen içmeyi asla bırakmadı aksine arttı ve değerlerinde bi sorun olmadı eşinizinli gibi
mevsimmbhr icran ınsallah birgün bende hamıleyım dıye post açarım hepınızı etıketlerım ınsallah canm 🫶🏻