uzumlu_kekim777 16+4 hamileyim bebeğim aşağı tutunmuş ve plasenta aşağıdaymış çok afedersiniz sık aralıklarla kırmızı lekelenmesi olan var mı veya peçeteyi silince dolduracak kadar doktorum normal desede içime sinmiyo hastahaneye çok uzağım her dk gidemiyorum birde iki küçük çocuğum var
06Pembemavi80 uzumlu_kekim777 progestan verdi mi doktorunuz. Çok ayakta kalıp kendinizi yormayın. Aşağı tutunmuş demesi plesanta aşağı yerleşik galiba öyle anladım. Rahim ağzına yakın yerde olduğu için kanama yapıyor.
suleipek uzumlu_kekim777 banada öyle dediler 22 haftalıkken büyüdükçe yukarı çıkabilir demişlerdi dedikleri gibide oldu rahim ağzından uzaklaşıyor şuan 27. Haftadayım bir sıkıntı olmadı çalışıyorum aynı zamanda 3,5 yaşında kızım var hayat koşuşturmacamda bir değişiklik olmadı küçük çocuk olunca olmuyor malesef istesekte sakınamıyoruz inşallah bir sıkıntı olmaz sizde de 🙏
zemyy uzumlu_kekim777 benim de öyleydi 12-18 haftalar arasında kanamalı gebelik geçmişim var maalesef sonlanmak zorunda kaldı. dinlenin bol bol uzanın yormayın kendinizi ihmal etmeyin progestan vermesi lazım aslında neden vermemiş doktorunuz tekrar danışın isterseniz kırmızı kan normal karşılanmıyor olması lazım.
uzumlu_kekim777 06Pembemavi80 ikisinide ayrı söyledi ve vermedi bebek büyüdükçe yukarı çıkar dedi plasenta içinde tekrar geldiğinde hatırlat dediklerimi dedi kanama normal değil derler ama doktorum bu sebepten normal dedi kızım 2 oğlum 4 yaşında genelde oturuyorum onlarda hep kucağıma çıkıyor indirince ağlıyor uzanırsam karnıma çıkıyorlar çünkü
06Pembemavi80 uzumlu_kekim777 canım genel olarak ileriki haftalarda evet çıkıyor stres yapma kendine. Nadir olarak bazılarının ki çıkmıyor . Benimde öyleydi kanamayla gittim plesanta asagidaymis . Hastanede yatmistim. İleriki haftalarda düzeldi normal doğum yaptım. Kendine dikkat et düzelecek . İkinci gebeligimde öyle olmuştu
cilekliturta11 uzumlu_kekim777 iki çocuğunun olması ve küçük olmaları senin için çok zor , muhakkak biri sana bakmaya gelmeli , plesenta previa çok tehlikeli, gebelik boyunca tuvalet ihtiyacın dışında ayağa kalkmaman gerekiyor hep yatacaksın
gizemyilmazz 06Pembemavi80 yukarı çıkması için kimi yapılacak bişey yok kendiliğinden çıkarsa çıkar diyor kimi de ayakları yukarı kaldır diyor siz bir şey uyguladınız mı yoksa sadece beklediniz mi?
06Pembemavi80 gizemyilmazz yapilabiliyorsa o şekilde iyi olur. Ama benimde hamileliğimde önce çocuğum vardı onun peşindeydim hep 2 yaşına yakındı ozaman. Öyle yatma imkanı bulmadım. Bekledim diyim yani. Bebeğin büyümesiyle alakalı. Büyüdükçe yukarı çıkıyor dedi doktorum. Bida kanama yaşamadım . Ama ilk yasadigimda çok fazlaydı . 30 lu haftalarda düzeliyor . Eğer düzelmezse sezaryen olunuyor. Duzelirse normal doğumda sorun yok. Onun dışında ağır kaldırmaMak gerekiyor . Çocuk falan. Dikkat edilmeli . Fırsat buldukça dinlenmek en iyisi . Progestan vermişti işte onunla öyle geçirdik
06Pembemavi80 gizemyilmazz ayrıca ilişki dikkat edilmeli mümkünse ara verilmeli duzelene kadar kanamayı tetikleyebilir
uzumlu_kekim777 cilekliturta11 hiç yatmıyorum inan ailemde uzak eş tarafıda istemiyor ne beni ne bebeğimi
uzumlu_kekim777 suleipek inşallah amin şükür ki düzelmiş sizin adınıza sevindim dünyada yicek ekmeği olduğu kimse önüne geçemez Allahın izniyle ama elimizden geldiğincede dikkat etmek lazım tabi