bebekpopi Haftaya yeni girdim yani hiç tekme bisi yok korkuyorum yasıyor mu diye ama aksilik olsa belli ederdi değil mi ne bileyim insan korkuyor ilk gebeliğim
balbus bebekpopi İlk gebeliklerde geç hissediliyormuş. Bende de öyle olmuştu. 21. Haftadan sonra hissetmiştim. Tekme kadar sert değil. Böyle pıt pıt bir şeyler oluyordu.☺️
bambitoo_ bebekpopi Bence korkmayın herkesin hamileliği bambaşka oluyor ve herkes farklı zamanlarda hissedebiliyor. Doktor kontrollerinde bebeğiniz sağlıklıysa başka kötü şeyler düşünmeyin bence
bebekpopi bambitoo_ işte son muaeyene baya oldu ayda bir gel diyor doktorum ama yinede rahatladı içimm🥹
ikizannesiasl bebekpopi ilk gebelik ise 23. Haftadan sonra daha net hissediliyor ben de 20. Haftadan sonra hareket hissetmiyorum diye tedirgin olmuştum ama bebekler o haftalarda çok küçük ve güçsüzler hareketleri çok zayıf oluyor
bebekpopi ikizannesiasl o zaman biraz daha bekliyim yani en son muayene ağustos 10 da oldu ayda bir gelin diyor gidemiyorum da🥹 yinede ferahladım
ikizannesiasl bebekpopi ben de 21. Haftamda hareket hissetmiyorum diye doktoruma koşmuştum çünkü kafayı yicektim baktım ki ohhh bebişler hareketli keyifleri yerinde sonrasında artık panik yapmadım eğer çok korkuyorsan bence bekleme git için rahatlasın