minikprensesimece Kız bebek doktor az almış ama şimdilik mamaya başlamayalım dedi 5. Gün kontrolde kilosu 3180di 17 günde 500 gram almış kötü mü
nur_say minikprensesimece bebekler ilk doğunca zaten ödemli oluyor . İlk bir hafta kilonun sabit kalması bile iyi bir şey olarak görülüyor. Bence kilosu iyi .
minikprensesimece uykucukoalaanrs 2 haftada 500 aldı doktor beni çok tedirgin etti mama falan diyince sütüm yetmiyor mu diye düşünmeye başladım
minikprensesimece fikretbaciniz mama başlamayalım şimdi falan dedi gece gündüz emiyor birde mama başlarsam obez olur gider😂
fikretbaciniz minikprensesimece yani gerek olsaydı başlansın ama olduğu kiloda çünkü Benimkide mama yiyordu ayda 1 kg alıyordu ilk başlar
beautiful_ minikprensesimece biz 29 günlüğüz en son 24 günlükken ölçüldük doğum kilosu 3280di 4000 kilo olmuştu doktorumuz gayet iyi kilo almış dedi biz 5 günde 100 gram almıştı doktor gayet iyi demişti ona da
Fatmanur_0416 minikprensesimece hayır bence iyi 4 hafta 1 ay yapıyorsa ayda 1 kilo çok da güzel maşallah