brfnaktrk aslihanhasan ben ve görümcem ona gittik çok iyiydiiii sonuna kadar öneririm. Bahçelievlerden gittik
busrayilmaaz aslihanhasan normal kontrollerimde Beylikdüzü devlet hastanesi Cansel Tanrıkulu’na gidiyorum sürekli aynı doktora randevu alabiliyor olmak her seferinde güler yüzlü o samimi sıcak karşılaması ile karşılaşmak beni çok mutlu ediyor ben çok memnunum kesinlikle Cansel hanımı tavsiye ederim
aslihanhasan busrayilmaaz bende cansel hanıma gittim iyi bir kadın evet ama 3. Sezeryan olmaz dedi orası için :(
yenianneoluyorumben34 htc_08 22+3 yaptırdım Bakırköy Mahmut Güngör de yaptırdım çok iyi bir doktor herşeyini detaylı bir şekilde anlattı gösterdi yüz üstü uyuyordu yürüyüş yapıp tekrar çağırdı yüzünü de gösterdi bize ve fiyat olarak çoğu yerden uygundu 9 haziranda nakit 6000
htc_08 Kızlar çam sakuradan nasıl randevu alınıyor ben bir haftadır bakıyorum hiç çıkmıyor hep riskli gebelik bakıyorlar
yldzz01 Zeysel76-05 kuveyt saglam karta indirim yapiyorlar bilginiz olsun bende reyhan hanima gittim 8 bucuk odedim 10 bin fiyat vermislerdi
yldzz01 htc_08 evett hem cam sakurada yaptirdim hemde ozel hastanede cam sakurada kubra kurt bilirer diye birine aldim memnun kaldim doktordan guzel ilgilenmisti
iremBer Aydın araştırma hastanesinde var mı acaba yaptıran, araştırma da yaptırlır mı sizce yoksa aydın da bir özel doktora mı gideyim emin olamadım bende aydın da olan ve gıden varsa yazarsa çok sevinirim 🌸
yldzz01 Zeysel76-05 bize detaylidada indirim yapildi canim 10 bin dediler telefonda gittigimizde kartla odeyince 8 bucuk aldilar muayenedede oyle veriyorum indirimli
htc_08 yldzz01 bilmediğim için soruyorum tekrardan çam sakurada detaylı ultrason için normal perinatolojiden randevu alıp gittiniz yani sadece riskli gebelik yazan doğru mu
Zeysel76-05 yldzz01 bende öyle yapayım en iyisi. Az önce aradım isterseniz geldiğiniz zaman ilgili birimle görüşün denildi sağlam kart için. Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ☺️
yldzz01 htc_08 evett yesil alaniniz acik ise perinatoloji bolumunden aldim riskli gebeye bakılır yaziyor alabilirsiniz bakiyorlar her sekilde sadece dikkat etmeniz gereken sey detayli yapilmamaktadir yaziyor bazisinda onlari almyin