Bebek hasreti çeken ümidini kaybeden anneler için anlatmak istiyorum 🌸
Ben 9 yıllık evliyim evliliğimizin 2. Senesinde hamile oldumu ögrendim ama düşük oldu ve uzun süre piskolojisinden çıkamadım çünkü elime düştü lavoboda. Sonra diğer sene 2. Kez hamile kaldım bu sefer de 8 haftalıktı yoğun kanamayla acile gittim kalbinin durdunu ögrendim ve bunun normal olmadığını testler yapılması gerektini doktoruma dedim oda 3. Düşük olursa yaparız dedi saçma sapan ve özelde idi bu doktor. Diğer sen yine hamile kaldım ve o sene içinde 3 ay ara ile 2 kez düşük daha yaptım ve 4 kez bebeklerimi kaybettim araştırma hastanesine gidip eşimle tesler verdik ve covite denk gelince süreç 3 ay kadar bekledik.
Ve bende pıhtı çıktı hamile kalınca kesemde pıhtı oluşup kalbi durduruyor ve düşüge sebep oluyormuş.
Tam buna tamam sebebi buldum derken tiroid kanseri oldumu ögrendim ve 1 ay içinde hemen ameliyat oldum asla isyan etmedim vardır Rabbimin bir bildiği dedim ve teslim oldum imtihanıma çok küçük kanser doktor bile şaşırdı nasıl fark ettin dedi çok şükür sadece ameliyat olup süreci atlattım 5 sene oluyor 🙏
8 ayın sonunda bebek düşüne bilirsin dedi ve bende öyle yaptım sonra tekrar hamile kaldım çok ilgili bir doktor buldum ve bana iğne yazdı her gün iğne vuruldum doğuma kadar kan sulandırıcı ve aspirin içitim
Her yerim morardı kanadı ama bebeğime değerdi ve 9 ay boyunca sadece eşimin ailesi ve benim aileme söyledik herkes doğunca ögrendi
Belki ben ameliyat olmasam oğlum benimle olmayacakt belki tek sorun kan pıhtılaşması değildi şer olarak gördümüz hayır çıkabilirmiş onu ögrendim şimdi oğlum 4 yaşında çok şükür🙏
Tekrar iğne vurulmak ilaç içmek buna cesaret edip 2. Çocuk düşüncem yoktu üstüne 4 düşük çok yorulmuştum. Ama şuan 2. Hamileyim ve doğumuma allah nâsip ederse 20 gün var kızım olacak hiç beklemediğim anda geldi senelerce bebek hasreti çekerken bir anda tekrar 2. Kez hamile oldumu ögrendim yine kanadı her yerim morardı ama değer tek dileğim saglıkla gelmesi.
Bebek hasreti çeken bebek isteyen kim varsa lütfen ümidinizi kesmeyin herşeyin vakti var buna. İnanın 💚
Buda benim zor ama sonu güzel hikayem Rabbim hepimize gönlüne göre versin 🙏💚