surpriz_anne Arkadaşlar ilk bebek bezimi alacağım da 😄🌸 merak ettim nasıl ona göre alacağım bir de sıfır beden mi almalıyım bir beden mi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim kullanıp memnun kalanlar kalmayanlar yazabilir mi🩵
PinkDream surpriz_anne marka konusunda bilgim yok ama doktor zaten kilosunu söylüyor ya numarayı kilosuna göre al kilosuna göre küçük alırsan rahatsız edebilir bebişi
surpriz_anne PinkDream peki ne zaman almalıyım tam olarak şu an 35 artı üçteyim bebeğin kilosu 2.5 kadar
PinkDream surpriz_anne almaya başlayabilirsin stok yapmayı düşünüyorsan ama bi marka aldın diyelim poposu onu sevmeyip pışık olup değiştirme durumun olabilir
surpriz_anne PinkDream o yüzden hangi markayla başlayacağımı bir türlü bilmiyorum yani almışken sadece 50 adetlik alıp mı başlamalıyım acaba
Nisannurr Doğum tarihinize 1 hafta kala alın bence eğer sezaryen ise, normalse 37 ortalarında alın. Ben molfix 1 numara aldım 1 paket sadece
PinarArslan surpriz_anne aslında tam olarak bebişin vücudunun kabul etmesine bağlı ben molfixle başlamıştım bulamayınca sleepy ile devam etmiştim ikisini bir kullandım Aslında ilk zamanlar 2 saatte bir değiştireceğimiz için herhangi bir marka olabilir çok alerji falan yapıcağını düşünmüyorum büyüdükçe de ciltleri daha çok uyum sağlıyor molfixden çok memnundum
rumeysamete_1 Baby me kullanıyorum kızıma Prima Molfix sleppy hiç iyi gelmemişti sonra bu markayı aldım iyi geldi çok şükür doğdu pişik olmuştu resmen zor günlerdi ya 2 yaşında hala kullanıyorum memnunum
elmasmommy Baby me bende aldım 2. Paketim yenidogan kızım ben cok memnunum su anlık güzel dogum yapmadan önce 1 paket almıstım dogdu pisik taşma vs yapmayınca 2. Paketi aldım bu bitince 2 numaraya gecerim