Merhaba guzel anneler 3.5 yaşında bir kızım var normal doğum yapmıştm doğumum gayet guzel geçti sonrasında atoni yaşadım ve hastanede 4 5 gun kaldm kan takviyesi falan yapıldı zor bir süreç geçirdim çok şükür kanamam rahmime yerleştirilen balonla kontrol altına alındı. Doktorum tekrar bir gebelik düşünürsen şehir hastanesi veya araştırma da doğum yapmamı önerdi. Şuan 28 haftalık hamileyim planlı bir gebelikte gebelik kalmadan önce de bu atoni durumundan dolayı kontrole gittim tabi. Düşünmemeye çalışıyorum ama korkularım var göründüğüm bütün doktorlar tekrar yaşayabilirsin de yaşamayayadabilrisin dedi bu dogum öncesi tahmin edilen bir şey değil diyorlar. Dualarm hep bir daha yaşamamam yönünde çok zordu allah hiç kimseye yaşatmasın. Ama korkuyorum hep aklımın bir ucunda. Ya tekrar olursa kızımı hep düşünüyorum bana bir şey olursa ne olur diye 😔😔 bu aralar birkaç yerde doğumda vefat eden anne ve bebek haberleri de gördüm iyice psikolojim bozuldu. Aramızda atoni yaşayıp bir sonraki doğumda yaşamayanlar var mı gzuel şeyler duymaya ihtiyacım var