banabelliolmaazzzz orhismommmmmm bulursun illaki askom bizimkine eşimin arkadaşının çocuğunu götürmüşler memnun kalmışlar google puanı da 4,9 inşallah iyidir aşko
saziment orhismommmmmm idare eder bacım bebeğin suyu bitmiş çarşambaya doğum dediler ama pazarteside acil ameliyata alınabilirsin dediler moralim 0 daha haftam erken 36+3 🥺 stresliyim üzgünüm endişeliyim
orhismommmmmm Ayglvlkn aa çok iyi bilirim o hastaneyi oradaki lojmanda çok kaldık aceva hangi doktor biliyor musunuz
Ayglvlkn orhismommmmmm çok iyi bi hastane biz genelde tenha die orayı tercih ederiz çocuklara flan doktorlar epey iyi şuan hala ordamı bilmiyorum ama koray bey di adı
Ayglvlkn orhismommmmmm telefonumu wermiştim sünnet öncesi sonrası ameliyathanede foto bile çektiler😍 3 ay olmadan yaptırmıştık bizde 3 güne iyileşti walla hiçbişe anlamadı çocuklar.
beautiful_ orhismommmmmm bilgim yok kuzum üstte çıksın ❤️ @emosunanasi oda Ankara’da belki biliyordur @Elisa0110 bebitomm burada olsa derdi oda doktor arayışındaydı
emosunanasi beautiful_ Sincan Eğitim Araştırmada yaptırdım baya endişeliydim ama doktorumuz gayet iyiydi ve sonrasında da hiçbir sorun yaşamadık Şükür. Eloş şu an yaptırmayacaklarmış sünneti ertelemişler
orhismommmmmm saziment haftan çok erken değil bacım tek bebek iyi olsun bişey olmaz benim arkadaşım suyu yoktu 33 haftalık doğurdu baya kucuktu
beautiful_ emosunanasi çok Şükür kuzum hep iyi olsun inşaAllah Rabb’im damat olduğunu da görmeyi nasip etsin inşallah ❤️