umrnanlgn icran hiç kendini strese sokma yukarda bir arkadaşın dediğini demişti doktorum bana da en az %60 artış isteriz diye içinde minik bir can var takılma onlara pazar günü güzel artışlar bekliyoruz senden 💓
Kelebekkkk34 icran aynı saatlerde vermeye çalış canım birini 9da birini 3te vermişsin ona rağmen bile gayet güzel çıkmış hiç dert etme 🥰
dileksunaa_98 Gayet güzel yükselmiş maşallah doktor kendi morel bozukluğunu size aktarmış sanırım kızımda 4.05 ile ögrendim beta yı 2 gün sonra 10 idi üzülmeyin
icran dileksunaa_98 ayy maşallah bide siz ne kadar düşük değerde öğrenmişsiniz 🌸Allah bağışlasın sizlere
vanilyalibuse icran gayet iyi artmış, bence doktorunu değiştirmelisin 🙏🏻🌸 sağlıkla sıhhatle gelsin minik yavrun 💞
icran vanilyalibuse öyle yapayım değiştiriyim . Allahım inşallah kucağıma , kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla
allyslife icran hiç takılma, sağlıkla gelsin bebeğin, bol bol dua et, çikolata dağıt, sadaka ver. Pozitif kal🫠
Nisannurr icran hımm neyse bişey olmaz inşallah pazar günü güzel sonuçlarla gelirsin buraya 💐 haber ver olur mu
dileksunaa_98 icran Allah razı olsun şuan 14 aylık kızım ümidinizi kesmeyin hiçbir zaman 😊🙏🏻 çok düşecek dediler çok kanama yaşadım ama bizimle kaldı evladımız çok şükür
vanilyalibuse icran amiiinn inşaallah 🥹💕 her zaman pozitif düşün, doktorunun söylediklerinin sende kaygı oluşturmasına izin verme 🌸