Ceylininannesi1109 Merhaba hanımlar 😊 4,5 aylık oğluşuma gebeyim. Kolay taşınabilir ve sallanır bez beşik araştırıyorum. Ve başka alıp kullanmamı önerdiğiniz herşey olabilir. Güzel kullandım çok faydasını gördüm dediğiniz bebişlerimizle ilgili herşey olabilir (bez, biberon, çocuk Odası, burun aspiratörüne kadar herşey) paylaşabilir misiniz yardımcı olur musunuz 🤗🤗
EbruKrhn Ceylininannesi1109 canım ben bebeğime oda yaptığım için yanıma ucuz bez bi beşik istedim civilde ufak sallanabilen fiyatıda uygun beşik buldum anne yanı için onu aldım civile bi bakabilirsin
Ceylininannesi1109 EbruKrhn canım ben de normal büyük beşiği yanıma alıp bi misafir biri geldiğinde odadan odaya gezdirebileceğim sallanır bez bi beşik istiyorum ve hatta ailelere giderken bile götürebileceğim gibi mesela çok lazım olacağını düşünüyorum 😊
EbruKrhn Ceylininannesi1109 civilde vardı hatta dediğiniz gibi bez katlanıp çanta oluyor bakın bi bnm aldığım da odadan odaya taşınabilir ama farklı eve söküp takmak gerekir oda kolay ama