brj Kızlar yaklaşık 9 saatlik bi yolculuk yaptım. Sık sık mola verdim. Yolculuk sonunda tuvalet sonrası peçeteye kurularken kahverengi leke geldi. Bulunduğum yerde bi köy. Merkeze 45 dk. Napim ya. Bi sıkıntı varmıdır
brj temmuzonbir 10+5 im canım. Maalesef devlet hastanesine gidiyorum. Ama çarşamba yola çıkacağım için özelde bi kontrol amaçlı gitmiştim sıkıntı kanama alanı vs gözükmüyordu
happybus7 brj kahverengi leke de kanamadır. Kırmızı olması gerekmez. Mutlaka kontrol gerektirir. Acilse progestan başlanır. Erken haftalar için 9 saat ciddi bir süre. Bence 9 saatin üzerine bir 45 dk daha gidebilirsiniz 🙏🏻
temmuzonbir brj canım gitme imkanın yok anladığım kadarıyla ama mutlaka kontrol gerektirir 12 haftadan önce lekelenmeler kanamalar daha önemlidir, sabah gitme şansın yok mu
brj temmuzonbir yani gidilebilirde yolumuz dağ yolu. Olmadı sabah gidicem. Eğer lekelenme kesilirse yinede gitmek gerekirmi sence
temmuzonbir brj evet gerekir canım mutlaka bakılmalı, dağ yolu ise daha riskli olur zaten şu saatlerde, sabah gitmek çok daha iyi, doktora 9 saat yol gideceğini söylemiş miydin
brj temmuzonbir yani yolculuk yapacağımı memlekete gideceğimi söylemiştim. Saati uzunluğu sormadı. Sıkıntı yok gidebilirsin demişti. Olacağı varsa bişey oturduğun yerden bile olur demişti
beybimom_ brj ben de yola çıkmadan sordum daha 15 haftalıktı doktor kesinlikle hayır sadece uçak demişti 6 saatlik yola ve gebeliğimde hiç bi sorun sıkıntım olmadı ona rağmen iyice dinlen bence
temmuzonbir brj onu biliyoruz zaten söylemesine gerek yok 😀 Allaha emanet demek istemiş canım sen gir bir kontrole yarın