meryys Kızlar ne kalınlıkta puset örtüsü almalıyım ? Erkek bebisler icin öneriniz var mı nerden aldiniz memnun kaldığınız yerler var mi
busrayalcnn meryys çok kalın önerilmiyor diye biliyorum aşırı ısınmaya sebep olacağı ve bebeğin hava almasını engelleyeceği için. Kumaş olarakta %100 pamuk seçmek iyi olur diye düşünüyorum bende bugünü buna ayırdım seçmek çok zor 🫣
balbus meryys Ben özel olarak puset örtüsü almadım. Takip ettiğim bir ebe ince müslin örtü kullanıyordu. Bana da çok mantıklı geldi. Müslin örtüyü örtüp üst kısmından bağlıyor. Çok kullanışlı.
busrayalcnn meryys aldığım emzirme örtüsü 4 katlı Müslin pusete takılabiliyormuş bi de hastane çıkışı yaptıracağım onda da Müslin olacak almama gerek kalmayacak sanırım 🤭🤭
allyslife meryys puset ortalama 2-3 ay kullanılıyor bebeğim eylül sonu ekim başı doğacak, hastane dışında evden çıkılmayacak hâli ile puset örtüsüne gerek yok üstüne müslin örtü atarım çok gerekirse diye düşünüp almadım. Çok gereksiz bir masraf olarak geliyor. Çok kullanım alanı olan bir ürün değil neticede. Müslin örtü almak daha iyi hem kullanım açısından hem fiyat.
Nedbur meryys Trendyoldan Azra desing sayfasından ilk çocuğumda da ordan almıştım 3 sene önce memnun kaldığım için tekrar tercih ettim
allyslife meryys olur tabii, tek kat bile yeterli. Çocuğu giydireceğiz neticede, pusete örtülen sadece rüzgarın doğrudan yüzüne esmesini engelleyecek. Kışın uzun uzun yürüyüş de yapmayacağız malum. Arabaya/otobüse binene kadar koruması yeterli.
meryys busrayalcnn Emzirme örtüsünün markası ne acaba, benimkiler ikiz birde 😂🐣🐣 hastane çıkışı fatma kugudan aldım normal pamuklu battaniye var ondada
busrayalcnn meryys Trendyolda “ Zeypba Tekstil” bugün geldi kargom gerçekten hem boyunu hem iç göstermemesini hemde yumuşaklığını çok beğendim hatta aynı yerden omuz örtüsü de aldım 😊