_Mother_ dilansez arkadaşım pcoslu 3 tane oğlu oldu 4. Ye süpriz hamile kaldı erkek olacak dşye çok ağladı ama kız oldu alakası yok bence benim adetlerim düzenliydi 28 günde bir ama çocuklarım hep geç döllenme ve kız oldu 🤷🏼♀️ Pcoslu değilim
dammla2 dilansez tahminimce doğru olabilir şöyle ki genellikle geç döllenme olanlar kız oluyor adete yakın hamile kalırsanız kızınız oluyor ve pcosta düzensiz ve gecikmeli adet olacağı için doğru olabilir ama her şeyi rabbim bilir
zuzu_59 dammla2 evet zaten bunlar hurafe doğru değil. Bana da bebek solda kesin kız dediler ama bebek erkek
arasmom0101 dilansez kim çıkarıyor ya bende de pcos var doğal yolla hamile kaldım oğlum oldu bunu da açıklasınlar hadi 😒😒😒
mirbusra dilansez tanıdığım hatta herkese soğan tarifi ile hamile kaldığını anlatan bi abla var hatta bende öyle kaldım oda pcosluydu ve oğlu oldu alakası yok
mervenurumay dilansez ilk adet olduğum dönemden beri pcosluyum doğal yolla bir kızım oldu doğuma son 10 sayıyorum yine doğal yolla bir oğlum olacak inşallah
bfburcu dilansez bende pkosluyum ilk defa duydum bu arada ilk kızım oldu sonra oğlum oldu sonra bir kızim daha birde düşük yaptım arada şimdi dördüncü ye hamileyim oda kız Allah nasip ederse üç kız Bir oğlan var bendede