mervenurmutlu İyi akşamlar Adana altınkoza hastanesinde eda kolağasıgil e giden var mı görüşleriniz nedir ben o hastanede amina hanıma gidiyorum pek memnun değilim değiştirmek istiyorum
sebiha123 mervenurmutlu kesinlikle önermiyorum 6 haftalik gebeydim gittigimde kalp atisi goremiyorum diyip kurtaj yapmak istedini soyledi bende guvenmeyip baska doktora gittim ve suan 11 haftaligim ilgili bir doktorda deil bunun haricinde
newmomad mervenurmutlu valla ben güzelyalıya gidiyordum 39 olucam yarın üç haftadır eda hanıma geçtim bu süreç için çok memnunum çok doğal candan komik ve bilgi veriyor yani bana böyle her randevuda en azından
newmomad mervenurmutlu rica ederim bende öyleydim çok çok araştırdım genelde ilgisizlikten şikayet edenleri görünce eda hanım iyi geldi 🌸
nejlaramazan mervenurmutlu bende o hastane de ersin beye gidiyorum memnunum doğum yapıcam artık nasip olursa
mervenurmutlu Allah kolaylık versin sağ salim kucağına al inşallah ben ikinci doğumumu altınkoza da yaptım inşallah sende memnun kalırsın