Kızlar öncelikle selamlar , neredeyse yaklaşık 4 gündür rahatsızım resmen kafamın içi zonkluyor . Bu sıcaklarda nasıl hasta olmayı başardım inanın bilmiyorum . Fakat ateşim olmadığı için ve absürt bir şey yaşamadığım için doktora gitmedim açıkcası . Burnum tıkalı ve halsizlik var . Kayınvalidem saolsun çorbalar yaptı çok bitki çayıda tüketmedim ıhlamur ara ara içtim ve ılık bal ve limonlu su tükettim ama ilaç kullanmadığım için sonuç sanki yavaş ilerliyor gibi hissediyorum. Sizce doktora gitmeliyim serum yemekten korkuyorum , yada farklı herhangi bir şey yaptırmakta korkuyorum . Zaten çok korkak bir insanım bu konuda. Neredeyse mide bulantı hapımı bile kullanmamaya çalışıyorum (Prizin) . Geçmesi için sizin önerdiğiniz neler var mesela . Çoğu kisiyi okudum herkes yatıp istirahat et doktor zaten hap vermiyor yolluyor vs yazmış . Bitkisel olarakta çok baharatlı şeyler tüketilmemesi lazım falan demişler . Ay nabayım ben bacılar ya geçsin artık şu halsizlik üstümden tam 2.trimester dayım rahatladım dedim ilk haftası hasta oldum saka gibi 🥹🫠