ikican55 Didoss evet önemli. Radyolog hiçbişey demedi sadece rapor verdi. Meğer bebeğin böbreklerinde genişleme varmış. Perinatolojiye gittim bu ne demek nedir ne yapmak gerekir herşeyi anlattı.
Adaverta ikican55 kesinlikle perinatologa gitmek daha iyi yani her detayını inceliyor sonuçta ve uzmanlar. Bu konuda riske atılmamalı ne kadar ücreti varsa kaçınmadan özele gidilmeli diye düşünüyorum ben
Gnv Melikesultan tepecik hastanesinden randevu nasıl aldınız. Bende oraya gidiyorum ama benim doktorum sıra bulmak zor dedi.
Melikesultan Gnv şuan kaç haftalıksın....yardımcı olmayı isterim eğer haftan geçmeden alabilrsek ben salı günü kontrole gidicem senin kontolün ne zaman instagramdan bana ulaşırmısın melike erkan mina kayra yaz eşimle benim fotom var profilde siyah tişörtlü
Hande2204 Gnv bende bugun tepecik hastanesinden randevu aldim doktorun adi atalay ekin ilk defa gidicem normalde tinaztepe hastanesime gidiyorum ama 450 tl ucreti varmis detayli ultrason.Bilgin varmi nasil bir doktor acaba sen hangisine gidiyorsun?
gdaslik Didoss doç.dr. Cenk gezer de yaptırdım ben baya iyiydi alsancakta muayenehanesi fiyat 500 nakit kartla ödersen 550 Raporla birlikte bütün görüntüleri bir program vasıtasıyla telefonumuza gönderdi
Gnv Hande2204 bilmiyorum ben metin bildiriciye randevu bulabilmiştim. ama kendisi bakmadı asistanı vardı. usgden baktı detaylı randevu için bi kağıtla ultrasona yönlendirdi.