sum_doa unix benim de öyle hep 6-4/ 7-5 /8-6 takılıyor kafasına göre kolonya taşıyorum hep yanımda koklayınca gözüm açılıyor 🫠
temmuzonbir unix gebelikte tansiyon düşüklüğü olabiliyor, uykusuzsanız veya extra yorulduysanda düşebilir, benim gebeliğin başından beri 8/4 nadiren 9/6
sum_doa unix normal normal hatta son haftalarda daha çok oluyordu sürekli tuzlu şeyler tüketiyordum bu sefer plasenta kireçlenmiş tuzu tamamen kes demişti doktor iki ucu şeyli değnek gibi 😁
slatkanaz maalesef normalmiş, bazen beynim burnumdan akacak gibi oluyor 8-5’lerde dolanıyorum, bayılmadığın sürece sorun yok diyor doktorum. tuzlu ayranımla geziyorum mecbur. asıl yüksek tansiyon istemedikleri bir durummuş.
unix sum_doa ay valla yaa başm ağrıyor dönüyor tansiyonum düşük yatıyorum tuzlu şeylerde yemek istemiyorum çok
sum_doa unix aniden ayağa kalkma biraz karşıya bakıp bekle yavaş hareket etmeye çalış böyle böyle alışıyosun zamanla ❤️
cisemka Haftadayım bende de aynı durum var sürekli gözlerim kararıyor dışarı çıkmaya korkar oldum artık
miniksusamtanemm benimde öyle hep düşük gebeliğin başından beri. tuzlu ayran iyi geliyor eğer çok kötü olduysam. dr dediğimde zaten yüksek tansiyon istemiyoruz düşük olması daha iyiymiş yükseğe göre🥲