Kubracns muge11 en iyisini düşünüyorsan paraya bakmicaksan prima var ondan iyisi yok ama yok bu fazlaymış diyorsan uygun olan Molfix var bunu da alabilirsin 🌸
PinkDream muge11 bu bebeğin hangisini kabul edip sevdiğine bağlı bence kimisine x çok iyi gelirken kimisine pışık felan yapabiliyor birisiyle başlayıp duruma bağlı değişiklik yapabilirsin ablam baby turco kullanıyordu
ecemk94 muge11 doğduğundan beri Prima kullanıyor bebeğim. Tabiki pahalı bende migros indirimlerini takip edip alıyorum. 1 alana 1 bedava oluyor
berill__ ecemk94 ya bu bebek bezlerinin bedeni mi var bende prima alicam mesela yenidoğana hangisi aliniyor
beautiful_ muge11 ben sleepy kullanıyorum 27 gündür memnunum bizim sıcaktan pişik oldu onun dışında sızdırma veya başka bir sorunumuz olmadı
aydera muge11 bana pofyi bi dene dendi merakımdan aldım vallahi çok da uygundu inşallah bir sıkıntı olmaz e bebeğin kendi bezi kullanıcı yorumları memnuniyet görünce denemek için aldım bir paket de sleepy natural var ilk kızımda memnundum Ama bir gerçek piyasada tek adı kötülenmeyen sanırım Prima premium care var ☺️
saskinmom aydera pofyi ben kullandım da hiç memnun kalmadım yanlardan değilde ön kısımdan (cırt kısmının altından) taşma yaptı sanırım materyali çok iyi değil
1cey muge11 Molfix pure soft her yerde olmuyor bana hediye gelmişti 4 sene önce, yumuuşacık bi bez. Ben bulamazsam düz molfix alacağım
leylizer muge11 iki çocuk büyüttüm birinde canbebe birinde molfix kullandım , molfix çok iyi geldi bana , primayı çok övüyorlar ama nihayetinde Yahudi malı o kafirler bi hinlik yapar içine illa çocuğa zarar verecek birşey koyarlar bence
Alara6161 muge11 bim yenidoğan tabiki numaralara geçiş yapınca ebebek baby me aloeveralı kullanabilrsin. 4.5 senedir bezlerle alakam var hep bu ikiliyi kullanrm BİM’in bezi kullanışlı ama aloveralıyı bulamayınca kullanyrm
beautiful_ eliffyy ben günde 3-4 tane değişiyorum ben hala 1 numara kullanıyorum kızım 4 kilo şuan hala da 1 numara ile devam ediyoruz ben 3 paket 42 adet olandan aldım bitti şuan tekrar 2 paket 50 adetli olandan sipariş ettim