busbus222_ Kızlar 27 haftalık ikiz bebeklerim dün geceden bu yana hareketleri çok çok az hiç yok gibi bilgisi olan yazabilir mi ??
bebek_annesiii busbus222_ Çikolata 🍫 yiyip soluna uzan kendini bi dinle olmazsa bi acile göriün derim
ustbshll busbus222_ öncelikle sakin ol bende arada öyle evham yapabiliyorum sneşnkide öyledir inşallah ilk olarak tatlı ve su iç sola uzanıp sessiz bir ortamda haraketlerini takip et 🙏🏻
mom28_ busbus222_ evet onlarda şekerli veya tatlı başka bisey yersen sola yatınca ederler korkma bazen oluyor bende endişe ediyorum
busbus222_ bebek_annesiii dün gece aşırı bir diş ağrısı çektim ilaçlarımı kullandım gece de sabah kalktığımda da bariz bir hareket azlığı vardı şu anda aynı normalde böyle değiller
busbus222_ ustbshll tamam canım teşekkür ederim öyle yapılan bi yarım saat dinlicem aniden böyle ikiside hareketleri yok gibi korkuyorum sabahtan beri yerleri daralmıştır ya da her gün aynı olmayabilir diyorum kendime ama yok içim rahat etmiyo
bebek_annesiii busbus222_ Korkma canım inşallah bişey yok yerleri daraldı ve ikizler Rabbim sağlıkla ve zamanında kucağına almayı nasip etsin tatlı yemene rağmen yoksa birde sabahtan yok denecek kadar azsa lütfen bir acile görün böyle düşünmekle geçmezz
busbus222_ bebek_annesiii amin canım hepimiz inşallah tatlı yedim birde doktoruma yazdım bakayım o ne diyecek
busbus222_ mom28_ şekerli yememe rağmen hissetmedim doktoruma mesaj attım yemek ye sola yat elini karnının üzerine koy hissedersin hissetmezsen gel nst bakalım dedi hafiften hissetmeye başladım canım
busbus222_ bebek_annesiii şekerli yedim sola yattım hissetmedim doktoruma mesaj attım yemek ye sola yat hissedersin hissetmezsen gel nst koyalım dedi hafiften hissetmeye başladım ama anlamadım çok durgunlar teşekkür ederim canım
mom28_ busbus222_ çok şükür sevindim senin adına rabbim bebeklerimizide bizide esirgesin sağlıkla kucağımıza aldırsın
bebek_annesiii busbus222_ Bugün annelerini merakta bırakmak istemişler ☺️hissedersin canım uyuyorlardır belki yerleri daraldı doktorun da gelirsin nst çekeriz demiş rahatlat içini gidersin rahat etmezse
busbus222_ bebek_annesiii kesinlikle canım bir defadan hareketleri o kadar azaldı ki yerlerinin daralmasına bağlıyorum bende içi rahatlatan bi kaç saatte bir güçlü bir hareketleri oluyo sonra duruyo azalıyor sağolasın 🌸