Bebiko43  Kızlar 12. Haftadayız doktor tahmin yapmadı ama tahminlerinizi bekliyorummm ben hiç anlamıyorum cinsiyeti bakınca🥰🤣
Bebiko43 Asill01 çevremdeki herkes erkek hissediyor nedense ve dün çok hareketliydi doktor ense kalınlığını zor ölçtü 🤭🥰 el yapıyor balık gibi akıyordu 🤣
Asill01 Bebiko43 yaaa🥹🥹ultrasonda güzelmiş ama bizim bu kez fotoğrafımızı görsen karaltı war yapay zekaya attım o bile çözemedi😂😂😂
Meral_63 Bebiko43 his 💙bende bebeğimi erkek hissediyorum ama 🥹 kısmet yine bi kkziim var gönül ister bi erkek bebek te ama hayrılsii olsun inşallah
Bebiko43 Asill01 ahaha evet ya bazı makinelerden sanırım ben de bir kere devlete gittim ondan hiçbir şey anlamadım bu özel olduğu için bayağı güzel gösteriyor☺️
Bebiko43 Meral_63 tek sağlıklı olsunlar da gülüm ama nedense benim içime de erkek doğuyor benim aşermem kusmam olmadı sadece çok uyku halim ve halsizlik oldu hiç gebelik yüzünden kusmadım hamdolsun😍
Asill01 Bebiko43 anacım bnde özele gidiorm smdi ultrasonu güzel doktor arıyorm bir kerelik gdeyim die güya özele gidiorz dur atayımda gör bnm bu haftakini😂😂😂ne anlayacaksın bakim😂😂😂