Çatı muayenesi normal doğuma uygun olup olmadığı incelenmesi için yapılıyor Doktorum benimkine uygun demişti doğum yapalı bir ay olacak neredeyse.. Bir de açılma var mı diye bakar iyi olur yani Benim 36′dan sonra her kontrolümde çatı muayenesi yapıldı.. parmakla kontrol ediyor 10 saniyelik bir şey zaten benim acı olmadı ama bazıları acıyor falan da diyor kişiye göre herhalde bilmiyorum😁 rahat olursan sıkmazsan kendini anında bitiyor ben anlamadım bile 😂 doğuma gelirsek benim de ilk doğumumdu çok tereddüt ettim normal çok acılı diye sezeryan daha mı kolay falan bayağı düşünmüştüm. Çevremdeki herkeste normalini daha kolay olduğunu söylüyordu yine de korkuyor insan😩 Doktorum sağ olsun önceliğimiz normal diyerek beni iyi ki normale yönlendirmiş kolay bir doğum geçirdim ama benim de suyum azalmıştı mesela eğer doğuramasaydım sezaryen olacaktı yani normal düşünüyorsan da ani herhangi bir şey çıkabiliyor sezeryana da dönebiliyor hayırlısını iste o yüzden. Ama yapabiliyorsan normal doğum yapmanı öneririm çok daha kolay ayaklanıyorsun, sadece dikiş ağrım oldu alttan o da katlanamayacak bir şey değildi. Ele alıp düşünürsek 7 kat kesilmekten iyidir. Hakkınızda hangisi hayırlıysa daha kolay olacaksa o olsun inşallah 🙏🏻 Su gibi bir doğum geçirdim sizede nasip olsun inşallah 👣