busrayldrm12 Kızlar 17 Ağustos da hsg çekildim ilişki günlerimi nasıl yapmalıyım hamilelik hemen olur mu çok şükür tüplerim açıktı her hangi bişey yoktu şeklide güzeldi dedi doktor ne yapmalıyım artık 1.5 sene oldu da
yakutfamilia busrayldrm12 hsg den sonra hamile kalan çok gördüm. Ovulasyon testiyle yumurtlama gününüzü takip edin
Derin3455 busrayldrm12 bende 18 çekildim folik asit ve vitamin kullanıyorum benimde tüplerin açık bir sorun yok canım sadece amh0. 34 onun dışında eşimde de bende sorun yok çok şükür 3 sene oldu inşallah bu ay olur 🙏
yakutfamilia busrayldrm12 zaten normal şartlarda planlı gebelikse doktorunuz folik asit başlatıyor. Kan değerlerinize de baktırın. Demir d vitamini vs çoğu kadında düşük oluyor
Derin3455 busrayldrm12 ya 24 ünde gösteriyor ama olmadım 29 temmuz da olmuş tüm 4 ünde bitti 5 inde lekenmem başladı 11 ine kadar 12_13 iki gün regl oldum şimdi ne zaman olacağım ve test yapmam gerekiyor bilmiyorum
busrayldrm12 Derin3455 benimde son adetim 11 Ağustos du hsg 17 sinde çektirdim şimdi 11 eylülü bekliyorum bende