Kızlar selamlar ❤️
- Haftaya geldik bu yüzden artık tutuşmalarım başladı. Doğru düzgün hiçbir şeyi tamamlamadım desem 🙇🏻♀️
Kıyafetleri tamam diye düşünüyorum eksik olursa da alırız artık Ebebek ve Civil eve çok yakın.
Şimdi bana akıl verirseniz çok memnun olurum unuttuğum bir şey olsun istemiyorum.
Aldıklarım:
Dolap
Avent üçlü biberon
Avent gece fosforlu parlayan şu emzik ahshahs bilmeden almışım ama çok tatlı parlaması
Emzik askısı
Tırnak makası
Kanz termometre
Meme ucu kremi lanolinli olan
Nexus ateşölçer ve nebulizatör
Kundak aldım iki tane
Tekstil bakımından da her şeyi tamam hatta fazlaca var. Herkes yenidoğan takım hediye getirdi 6-7 tane yeni doğan takımı var hatta.
Battaniyeler ağız mendilleri vs de tamam
Şimdi asıl alınacaklar listem çok kabarık. Eksikleri lütfen yazın bir de tecrübeli anneler gereksizleri çıkartabiliriz.
Bebek arabası (Maxi Codi Leona 2 alacağız)
Kanguru (ergobaby ya da Babybjörn)
Beşik (Elele tutti xl alacağım) Üstünde cibinlikli sinekliği var. Kediler olduğu için ilk üç ay kafa rahat takılmak amacıyla bunu tercih ettim
Ana kucağı(Burdaki annelerden aldığım tavsiyeyle Merfbaby)
Braun burun aspiratörü (Nazal yıkama için serum fizyolojik alacağım eczaneden büyük litrelik)
Bebek kamerası (xenon smart kedi figürlü olanı alıcam)
Tekerlekli raflı şu bez falan koyma şeysi alıcam
Bir tane çanta organizer
Anne bebek çantası olaran Lucina alacağım üçlü set
Şimşir ve yumuşak tarak
Tırnak törpüsü
Göğüs ucu koruyucu slikon
Bir de göğüs kalkanı
Yataş juno
Süt kaşığı
Emzirme yastığı
Pompa da alacağım onu da duruma göre bakacağım ya belki manuellerden alırım hatta emin değilim hiç.
Bunlar haricinde bez falan fıstık onları 34-35’ten sonra falan alırım galiba.
Kendime de 2 tane lohusa takımı almıştım. Bir tane de emzirme sütyeni aldım pentiden.
Hastane çantası için eksikleri de sonrası tamamlayacağım.
Siz ne durumdasınız? Sizce eksik var mı çok fazla? Aşırı da abartmak istemiyorum evim zaten küçük yük olacak şeyler alırsam sonrası yorucu olacak 🤰🏻