senemyilmaz Haftadayım haftaya doğum olacak şu zamana kadar sadece orijinal soğuk sıkım zeytinyağı sürdüm ve bol bol su içtim şuana kadar hiç çatlak olmadı 🧿
MorKelebek54 PinkDream oglumda lierac kullanmistim karnimda hic catlagim yok. Ama kalcalarimda ve ic bacak kisimlarimda zaten vardi hamilelikte daha da cogaldi. Sanirim onceden de oldugu icin lierac ise yaramadi. Karnidma cok faydasi oldu tabi hic catlagim yok. İkinci hamileligimde de alip kullanmayi dusunuyorum ama onceki gini bol bol kullanamayacağım cok pahali oldugu icin hamilelik boyunca en azindan yetsin istiyorum. Ek olarak uygun kremler yaglar vsr onlari da alıp desteklemek istiyorum imkaniniz varsa lierac alin derim.
nagihan_28 Bende mamaura kullanıyorum daha önceden kilo alıp vermekten çatlaklarım var ama hamilelikte extra olmasın diye 4. Ayla beraber kullanmaya başladım vücudum çatlama çok müsait maalesef
Turkane_07 Merhaba kizlar benim 3 ci hamilelik 17.5 haftalik gebeyim ama hareket yok 2 ci gebelikde bu haftalarda artik hareket ediyordu
Zehramm_ Hindistan cevizi yağı , ısananın vazelini ve vücut yağını Rossmann da. Aldım şuan için onu kullanıyorum ilk gebelikte kullandığım halde çatladım hali hazırla çatlakların var . Sadece gerilmeyi engelliyor ve masaj yapmak rahatlatıyor diye sürüyorum .
PinkDream libraaa marketlerde oluyo ama Hindistan cevizi alıp yağını kendiniz de çıkarabilirsiniz videoları var nasıl yapıldığı ile ilgili
asumangokce25 Ben genetik olduğunu düşünüyorum çatlağın bende daha olmadı 26 haftadayım hindistan çevizi yağı aldım ama aklıma bile gelmiyor sürmek
esma_acun eminetekdemir bana da aynı dediğiniz gibi oldu 36. Haftaya geldim bir baktım alttan mor bir çatlak sonra büyüdü gitti. Bio oil kullanıyordum. Neyseki doğumdan sonra sıkılaştırıcı kremlerle spor ve korseyle baya toparladı sadece güneş ışığında belli oluyor.
zeyzeynur PinkDream kaç kutu krem bitirdim yine çatladım ya yok bide daha 28teyim şimdi üst taraflar çok kaşınmaya başladı alt karnım bacaklarım kalçam çatladı ve artmaya debam ediyorlar kaşıntıma iyi geliyo diye devam ediyorum sadece etkisi yok bence tamamen genetik meselesi
esma_acun eminetekdemir yağları sürmeye devam edin nasılsa çatladı demeyin. Ama bir kere çatladığı için sürseniz de devamı gelecek ona da hazırlıklı olun. Doğumdan sonra da bakımını aksatmayın düzelir inşallah
damlock Haftada başladım. Bio oil,shea yağı,hindistan cevizi yağı,zeytin sütü kendim karışım yaptım her akşam sürüyorum sabah ve gün boyu nemli kalıyor karnım.
ridra PinkDream ben neredeyse 2 aylıkken başladım ve 37 haftalığım hiç çatlağım yok henüz şükür genelde mamaaura yağ ve krem kullandım bir ara bio oil aldım lieracta aldım ama hiç memnun kalmadım o kadar para vermeye hiç gerek yok. Minimum günde 2 kez sabah akşam hatta yatarkende hep sürdüm. Umarım doğuma kadar da olmaz daha çatlak
duo123 PinkDream ilk hamileliğim . Başlarda yeteri kadar su içmiyordum. Çatlak oluşmaya başladı. Bacak,popo ve bacak arkası . Sonra su içmeye bir başladım yeni çatlaklarım olmadı . Arasıra krem sürüyorum veya zeytinyağı +hindistan cevizi ve kakao yağı karışımı . Önceden doktora gittiğimde vücudum çatlamaya yatkın zaten hamilelikte çatlayacaksın dedi . Ne yazık ki vücudumdan kaynaklı 🥹 çok kuru bir vücudum var . Şükür şuan göbeğimde çatlak yok . Korkuyorum
muhendistenfikirler PinkDream doktorumun tavsiyesiyle lierac kullanıyorum. Güzel nemlendiriyor yağlı bir hissi yok🌸
hallas PinkDream incia ve mamaaura kullandım. İnciadan memnundum ki her yerim çatladı. Sonra mamauraya başladım ve gayet memnunum. Çatlaklar artmadı.