08061999 Kizlar 1 haftadir karnimin ust kismi sanki derim cekiliyormus gibi agriyor yirtiliyo gibi agri var parmagimla dokununca cok aciyor sebebi ne Gobek deligimin izasinda 4 parmak yaninda oluyor agri
bsr18_ 08061999 28. Haftadayım halâ oluyor o acı. İçsen yırtılma oluyor diye düşünüyorum. Dıştan çok çatlağım vardı diğer gebelikten kalma. Göbeğime yağ sürüyorum halâ acı geçmiyor demekki içten bir sıkıntı var diyorum
tugce058 Ya bu bende de oluyor hatta diyorum içerden yırtılmamı oluyor o derece elleyince ekstra acıyor bende 25. Haftadayım ama bu sorun bende iki haftadır var . Böyle göbek deliğimin üstünden Mideme kadar olan kısımda ağrı acı hassasiyet var 😔
08061999 tugce058 degisik birsey iceriden yirtiliyormus gibi evet oyle sanki biyere vurmusmda morarma agrisi gibide Doktora sordunuzmu
tugce058 08061999 yok sormadım 3 hafta sonra çağırdı beni ama benim başka sıkıntılarım da karında sertleşme bebeğin top gibi bi yerde toplanması . Şunu fark ettim karnım sertleştiğinde ekstra acıyor o kısım sizde de öyle mi
08061999 bsr18_ benmde ikinci gebeligm oglumda yirtilcagim kadar yirtildim yani o yirtiklari kullanir karin herhalde buyudukce bunda gorunurde birsey yok iceriden aciyor baya aciyor hemde ebemi aradm sordm olabiliyor dedi
bsr18_ 08061999 aynı şekildeymişiz😂 daha ne kadar yırtılabilir diye düşünmekteyim Allah yardımcımız olsun
08061999 tugce058 o sertlesme toplanmada normal bende de oluyor onuda sordm bebege de baktilar rahim uzunluguna da baktilar dediginiz seylerin aynisini yasiyorm ayakta fazla durunca sertlesiyor yatinca toplaniyor hepsi normalmis agrili ve 5 dakikada bi olan kasilma deglse merak etmeyin bebek buyuyor bide bol bol su icin
tugce058 08061999 Banada baktı hem alttan hem üsten sıkıntı yok dedi ama benim ilk doğum erken oldu bunda da olur diye korkuyorum yani elimde değil Rabbim sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻❤️