nrrgzem Ay peki normalde kız deyip detaylida değişme ihtimali varmı çünkü ben kızım olshn çok istiyorum kız dedi doktor detaylida daha net belli olur dedi
meryem200 nrrgzem bana da doktor normal kontrolde kıza benziyo dedi detayli da da kız dediler ama kuzenime kız diyip detayli da erkek cikmisti
nrrgzem meryem200 ay bende buz zamana kadar iki oğlum var normaldede detaylida da erkek çıktı bunda değişir diye çok korkuyorum
esralavista meryem200 benimki de hep kız dediler detaylıda erkek çıktı kuzeninin oğlu mu oldu ben şaşırdım kaldım valla
busracarboga esralavista merhaba nasıl oldu acaba daha öncesinde bacakarası boşmuydu hiçmi göremediler?
esraede zzsszz özele gitmeden öğrenilmiyor sanırım bu cinsiyet banada ikili testte erkek dediler şimdi kız dediler kesin mi diye soramadım bende sizin gibi detaylıyı bekliyorum ☺️
esraede zzsszz özelde öğrenilmiyorsa devlette çok normal sanırım bakalım 2 hafta sonra detaylıya randevu bulurum inşallah gerçi bulamazsam onun için özele giderim diye düşünüyorum
bba0110 Perinatolog takipliyim 15 ve 18 de kız dedi yanılma imkanı yoktur dimi ya perinatoloji doktoru sonuçta ama 🫠
seymakca12 bba0110 hiiç belli olmaz. Bende baştan beri perinatoloji takipliyim çok kaliteli cihazlarla bakılıyor. Şimdiye kadar (17 hafta) 2 doktor erkek 2 doktor kız dedi. 😃
bba0110 seymakca12 ayy gerçekten mi farklı bir doktor görüşü almak lazım sanırım ya da detayliyi beklemeliyim 😂 3 5 biseler aldım dayanamadım daha da artık detaylıyı bekleyelim bari🫠😂