Masalsmom anapanda12 3-4 gündür hissetmiyodum bebegimi bugün sağlık ocğına gittim kalp atısını dinledim
Masalsmom 3-4 gündür hissetmiyodum bebeğimi bugün sağlık ocağına gittim kalp atışını dinledim içim rahat etmedi doktoru aradım durumu anlattım oda 3-4 gündür hissetmiyorsun şimdi mi arıyorsun dedi sağlık ocağına gittim dedim akıntı durumunu anlattım whatsapptan ilacın adını yazdı birini bugün kulla diğerini üç gün sonra dedi fitil verdi muayene etmeden ilaç yazdı yani teredütte kaldım kullansam mı kullanmasam mı diye 🤷♀️
mavi_8 İnsanları strese sokuyorsunuz hem de çoğu zaman gereksiz yere. Evet temkinli olmakta elbette fayda vardır ama yazdığınız yorumlar hamile bi kadına gidiyor, azıcık dikkat edin bence😊 ayrıca kanama yazan arkadaşım, kahverengi leke demiş, kanama kırmızı renkte olur ve azıcık araştırırsanız, önemli olanın kırmızı renkteki akıntılar olduğunu söylüyor. Bu demek değil ki kahverengi lekeyi önemsemeyin! Aksine tabii ki önemsenecek fakat siz Happy mam takipçileri fazla abartıyorsunuz her şeyi 😊
Masalsmom anapanda12 az önce başka bi doktordan geldim iltihaplanma varmış fitil verdi 7 günlük ve 10 gün ilişki yasağı koydu kendi doktorum da muayene etmeden mesaj atmıştı ilacın adını fitil verdi iki günlük onu kullan demişti