hnfdmn Artımed testlerde 3 defa silik çizgi gördüm,dün gece Freely marka testle yaptım çift çizgi görmüştüm bugün kan verdim <0.100 değer çıktı gebelik yokmuş maalsef 🙁
bebekisteyen hnfdmn of gerçekten çok büyük bir hayal kırıklığı sıkmayın canınızı ben de testte ilk defa pozitif çizgiyi gördüm ama kan vermeye korkuyorum
egeemomms hnfdmn şu zıkkım testler insanların duygularıyla oynamaktan başka bi işe yaramıyor gerçekten en iyisi kan vermek.
badeli hnfdmn 4 5 gün önce aynısını yaşadım artımed ve bebetime hepsi pozitifti kan verdim 0.100 çıktı regl oldum dün
anneyim01 hnfdmn 3 yıldr bekleynlerdenim Nasip güzelim Allah ummadık anda veryor İnşAllah bizlere Tez vakitde Hayırlısı ile nasip etsin . Canım Dua edelim Üzülme Bekletyorsa güzelleştryordr Rabbim
Helmom @hnfdmn sıkma canını üzülme hem daha regline var.Allahtan umut kesilmez. Ben ilk gebeliğimi regl geciktikten bir gün sonra öğrendim. Reglden 1 hafta önce test yapmıştım çıkmamıştı. Maalesef kimyasal oldu.Sağlık olsun Rabbim en kısa zamanda nasip etsin hepimize inşallah🙏💕
zeimom hnfdmn regliniz gecikti mi acaba ben şüpheleniyordum gecikme olmadan gittim test verdim 0.21 çıktı gebelik yok dedi doktor bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim idrarda da kanda da umut vermek gibi olmasın ama benim bu şekilde oldu.
hnfdmn zeimom Gecikmedi 3 gün var daha 🌸Nasip bi sürpriz olur inşallah 😍reglden Kaç gün önce gitmiştiniz