blnmyld ece5465 Ben arada yiyorum etsiz çiğ köfte 🙈 çok sık olmayacak bir şekilde yenir bence yeşillikleri güzelce yıkandıktan sonra
happyela ece5465 Ben yedim bir kaç kez. Yeşilliklerini iyice yıkayın sorun olmaz abartıya kaçmadıkça🥰
minigim038 ece5465 etsiz olduğu sürece hem hamilelikte hemde emzirirken yiyebilirsiniz hiç bir sakıncası yoktur ☺️
eliffyy Ben 2-3.ayımdayken hep yedim üst üste 1 hafta fln sonra da ara ara temizler zaten yeşillikli fln🤭yenir bence
anneoluyorm İlk aylar çok dikkat ettim. Zannettim ki hep öyle ilerlerim sonra bir boşvermişlik geliyor 😁 umarım tek değilimdir. Sık sık olmasa da yedim. Çiğköfte dürüm 🫠
bebekisteyen ece5465 sonuçta etsiz bulgurdan yapılan bir gıda ben bir zararı olacağını düşünmüyorum ben de çiğ köfte aşırı derecede severim ❤️
yasemnhcr Ben yedim ama dokundu gece vücudum çok Kötü oldu bazı doktorlar önermiyorlar ev yapımı daha sağlıklı olur
_rabis ece5465 benimde bazen böyle canım çok çekiyor yiyorum çok şükür bir sıkıntı olmadı bazen böyle olmasa bile buram buram çiğköftenin kokusu geliyor burnuma 😅
fkrts ece5465 ben bir iki defa aşerip yemiştim ara ara olabilir diye düşünüyorum neticede paketli ürünler koruyucu vs olablr tabi beslenmenize dikkat ediyorsanız
delalinannesi ece5465 valla 14+2deyim daha dün bile yedim 😂 riskli bir durumun yoksa yemekte bir sakınca yok gibi ama ben alırken muhakkak kokluyorum, yemeden önce eşime tattırıyorum maksat içim rahat etsin sonra da doyasıya yiyorum canım ne zaman çekerse 😅
1cey ece5465 etsiz çiğköfte zararlı değil, evde kendin yapsan daha iyi tabi. Yeşillik temiz mi değil mi diye şüphe ediyosan da içine koydurmazsın evde kendin koyarsın