newmomad Baba doğuma girebiliyor mu gece refakatçi kalabiliyor mu kızlar sancı çekerken de odada oluyor mu falan bilgi verebilir misiniz 🥲
MorKelebek54 newmomad canim aylik kontrole giden annelerin yaninda bile esleri almiyolar doktorlar. Doguma refakatciye felan hic almazlar. Butun yuku anneye dayatiyolar maalesef sanki sadece annenin cocuguymus gibi anneler babalardan destek alsa eminim daha kolay gecer dogumlari ki böyle memnuniyetsizlikte olmaz🙁
hunilii newmomad eğer ailenizden farklı bir şehirdeyseniz ve eşiniz dışında refakatçi bulma şansını yoksa başhekimliğe gidip durumunuzu bildirin zorunlu durumlarda eşi refakatçi kabul ediyor ama onun dışında maalesef sadece ziyaret saatlerinde gelebilir
newmomad MorKelebek54 ya bence de öyle normalde özele takipliyim ama neden olmasın ki dedim kafama takıldı bunlar. Bende esimi isterim çocuk ikimizin yani tek başıma o süreci yaşayıp babayı dışarı atmak istemiyorum 🥲
MorKelebek54 newmomad kesinlikle.. bende ozele gidiyorum esim keske girse dogumuma ama girmek istemiyo maalesef. Esiniz girmeyi kabul ediyosa ozelde dogum yapin esim destegi cok onemli cunku siz bilirsiniz tabi hakkinizda hayirlisi olsun 😊✨
newmomad MorKelebek54 eşim girmek istiyor sanırım öyle yapacağım çünkü böyle devlette anneye yük mental olarak da ağır geçer süreç.. sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🥹
MorKelebek54 newmomad amin canim insallah. Esimin girmek istemesi ne kadar guzel valla cok şanslisin 😊✨
baltuntas newmomad devlet takipliyim kontrolde eşimde benimle giriyor odaya devlette özel oda imkanı oluyor ücretli bildiğim kadarıyla eşiniz kalabiliyor o odada
newmomad baltuntas çok nadir öyle sanırım çoğu kişi yok diyor ama:( belirsizlikte kötü şimdi benim için bilemedim iyice
newmomad MorKelebek54 ya bende hiç düşünmemiştim pek de şart değildi benim için ama evet girmesi bana güç olur keşke sizinki de girse 🥹
MorKelebek54 newmomad ah ah keske🙁 oglumda dogum yaparken de deidm suan ki hamileligimde de dedim ama yok istemiyo adam. Bende saldim valla nabim gelmesse gelmesin dogumdan sonra yardimci olur o yeter dusuncesindeyim mecbur
1cey newmomad sancı çekerken kadın bile almıyorlar anneni bile yani iki dakika bir dakika anca görüp çıkıyorlar en sinir olduğum şeydi, mahremiyetse de perdeyle vesaire bölmeler yapılabilir insan yanında destek istiyor 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
newmomad 1cey bence de katılıyorum isteseler çok güzel çözümler var da uğraşmak istemiyorlar demekki 😒
Nurgul42 newmomad ben iki sene once sehir hastanesinde dogum yaptim sanci cekerken ve dogumdan sonra eşimi cagirdi ebeler iceriye girin esinize destek olun diye,hatta annemde girdi cok sasirmistim hatta cunku diger iki dogumumda boyle bisey olmamisti
karyarzgr newmomad hayır yani yabancı biri olsa anlarım anneanne babaanne hala teyze almayın da baba neden almıyorsunuz onunda hakkı bebeğini görmek kontrol de doğum da çok saçma geliyor bana