SuEr_Tu1512 e_kardelenn Bence anketteki isimlerin hepsi tek başına çok güzel eğer kızım olursa Leyla ismini bende düşünüyorum 🥹 şey olabilir Leyla duru
Yaradanisterse e_kardelenn Leyla Lidya zor söylenen tekerleme gibi bir isim bence insanın dili sürçer söylerken. Lidya ismi saçma geliyor Leyla gece demek duru en güzeli sanki birbiri ile uyumlu değiller bence hiçbiri siz bilirsiniz tabi ki
e_kardelenn SuEr_Tu1512 yaa çok teşekkür ederim, inşallah nasip olur 🥰 Lidya ismini mutlaka istediğim için kararsız kaldım aslında biraz
e_kardelenn tavukben hahaha eşimde bunu söyledi ama soylu ve güzel kimse, cennet bahçesi veya Antik Çağ’da Anadolu’da yer alan zengin bir medeniyetin adı olarak geçiyor 😂
tavukben e_kardelenn sadece parayı cagdastırıyo bana 😆😆 Leyla da Leyla olmak terimini çağdastırdı dediğiniz mantıkta ilerleyince neyseki kız isimleri kolay ve güzel erkek isimleri öyle mi ya doğa olayı ya metaryel ya hayvan isimleri sjkskss çok daha zor
e_kardelenn tavukben ayy erkek olsa Aziz Aslan istiyordum ben😀 o çok netti benim için, Leyla ismi banada aynısını düşündürüyor ama kararsızım eşim onu beğendi çünkü