Enguzelbekleyis8080 SuEr_Tu1512 Canım ama bak diyorum ki ben 3.sezeryandan 2 ay sonra hamile kaldım diyorum o yüzden beni erken alacak
anaiswatterson Ben belden yapılan o spinal iğnesinden çok korkuyorum, belimden de aşırı huylanıyorum eşim dahi normal bir dokunuşla dokunamıyor belime. Olası bir sezaryende ne yapacağım bilmiyorum, korkmalı mıyım sezaryenden
Enguzelbekleyis8080 anaiswatterson Üç kere spinal oldum canım üçünde de hiçbişey hissetmedim dokunuş gıdıklanma bile hissetmedim bence korkulacak hiçbir şey yok hersey 1 saniye içinde olup bitiyor
anaiswatterson Enguzelbekleyis8080 olur da sezaryen ile doğum yaparsam doğumum bahsettiğiniz gibi pozitif bir şekilde ilerler inşallah 🙏🏻
Enguzelbekleyis8080 anaiswatterson Martta dördüncüyü olcam çok panik biriyim iki tane panik atak hapı kullanıyorum günlük hayatımda ona rağmen üç sezeryan oldum inanın hiç korkacak bişey yok umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🙏🏻
Esraaaaay Enguzelbekleyis8080 Genel anesteziyi kabul ediyolar mı benimde ilk gebeligim ilk Sezeryan olacağım ben genel istiyorum daa geçerli bir sebeep mi olması lazım yoksa epidural mi yapılıyor bugün sordumda anestezi doktoru karar verecek siz geçerli bir sebep söylersiniz denildi merak ediyorum
Enguzelbekleyis8080 Esraaaaay Canım onu hiç bilmiyorum ama neden genel olmak istiyosun genel anestezinin anne ve bebek açısından riski fazla o yüzden spinal öneriyor doktorlar
Esraaaaay Enguzelbekleyis8080 Yaa heyecanlarım korkarım stres yaparım oyuzden genel düşündüm de hemşireye sordum daa onu anestezi ile görüş dedi.. uygun görmesi lazımmış galiba. Senin ki rahat mı geçti spinal mi oldun nasıl oldu merak ediyorum. Genelin riski nedir peki bilgin varmı
duru_vv Benimde planlı ikinci sezeryan doğumum olacak çok korkuyorum ilkinde sonda çok canımı yakmıştı uyuşmadan takılmıştı bunda doktorla önceden konuşucam iğne değilde sonrasındaki o hissiyatlar aşırı geriyor beni ne öneriyorsunuz🥲
Enguzelbekleyis8080 duru_vv benim iki doğumumda uyusturulmadan takıldı ama hissetmedim çünkü kendimi serbest bıraktım eğer kendini kasmazsan hiç acımıyor iğneden sonrasını bence hiç dert etmeyin benim panikten tansiyonum 18/11 e yükseldi nabzım da 156 falandı hemen iki dakka içinde sakinlestici sayesinde Leyla gibi oldum onlar seni sürekli takip ediyorlar merak etme seni senden önce anlayıp hemen müdahale ediyorlar
miniksincab Enguzelbekleyis8080 önce ki dogumlariniz sezeryan diğer doğumları da normali doğurmanızı istediler yoksa onların sezeryan olmasını doktor mu belirledi
Enguzelbekleyis8080 miniksincab İlkini isteğe bağlı oldum diğerleri de öyle devam etti zaten Sezeryandan sonra normal doğumu tavsiye etmiyor doktorların geneli
duru_vv Enguzelbekleyis8080 kızımda hiç öyle olmadı da hatırladıkça gülüyorum 😅 kızımı çıkarana kadar sıkıntı yoktu. Kızımı çıkardıklarında beni bi salladılar ben bi çığlık attım doktor hemen uyutun hastayı dedi bende uyutmayın bebeğimi görmek istiyprum demeye kalmadan uyumuşum 😅😅 gözümü koridorda açtım aşırı panik yaptım 😅
Enguzelbekleyis8080 duru_vv belki sen elini kolunu oynatırsın diye korkmuşlardır canım sabit durman gerek şuan kaç haftalıksın
duru_vv Enguzelbekleyis8080 ya aslında o biraz bilmediğim bişidi o yüzden panik yaptım şuan 18 haftalığım
4bebeliannee Enguzelbekleyis8080 benim ilki çok güzel geçti, ama ikincide hemen gaz çıkartamadığımdan mıdır nedir (hazırlıksız ve abiden alınmıştım) üç gün hastanede inledim. Hemşire “aynı yer ikinci kez kesildi üçüncüde daha çok acı çekeceksin mesela” dedi. Ama araştırdığımda ilki zor geçip ikinci kolay geçenler var. Sizin acı bakımından sıralamanızı istesem, 3 sezeryaniniz için hangilerini daha kolay hangisini daha zor olduğunu soylerdiniz? (Ben nasipse 3. Olacağım)