bayem Kızlar 33 haftalık hamileym kaynımin nişanı var diye mecburen kaynannamlara geldik iki gündür buradayız beş gün daha kalacax ama ev çok kalabalık evde 12 kişiyiz doğru düzgün bişey yiyemiyorum pişirilen yumurta kokusundan sucuktan aşırı midem bulanıyor geldiğim gün söyledim. Ben gidene kadar kırılmış yumurta ve sucuk yapmasak diye ama sanki inadima yapılır gibi kaç gündür evde yumurta pişiriliyor ve koku o kadar kötü ki gün boyu sanki burnumda o koku hiç bişey yiyemiyorum acaba çocuğa zararı olur mu bu sabah zorla bir bardak kefir içtim ama onuda ogure ogure içtim. Bebek gelişimi geri kalır mı.
temmuzonbir bayem Allah’ın izniyle bir şey olmaz ama çokta aç bırakma kendini, ne kadar aç kalırsan o kadar miden bulanır kokular da fazla ağır gelir, eşin nerde yiyip içemediğini göremiyor mu yumurta sucuk yemeseler ölüyolar mı bu sıcakta
eeffkk bayem canım mümkün olduğunca vakti evde geçirmemeye çalış bari. Eşine bahset durumdan zaten görüyordur halini de dışarıya çıkın temiz hava almak midene de iyi gelir. Hem dışarıda daha rahat yiyip içersin. Bir de bu birkaç gün gebelerin kullanabildigi bir bulantı ilacı var sanırsam prilam adı onu da kullanabilirsin belki faydası olur
bayem temmuzonbir görüyor ama maalesef ailesine gelince kuzu kesilen tipten eşim ağzını açıp bişey demiyor
bayem eeffkk çok teşekkür ederim köy merkeze çok uzak her dakika gitme imkanıda yok yoksa her öğünü dışarda yerdim bakalım pazardan meyve falan aldirdm bı kaç gün dayanaym diye ama şu sucuk yumurta kokusundan onu bile yiyemiyorum
temmuzonbir bayem odaya çeksene bi onu çocuk büyüdü daha çok besine ihtiyacı var ben hiç bişey yiyemiyorum senin keyfin yerinde başkasının eşi olsa böyle mi yapar desene bi