minikoms  23.ünde yumurtladim sanki? Simdi tekrar siliklesen cizgi yerine tekrar koyuluk geliyor ne olabilir Son Adetim 11-17 ağustos Varmi fikri olan kizlar ben çok istiyorum ogluma bir kardes :-(
e_kardelenn minikoms gebelik için daha erken gibi sanki ikinci kez yumurtlama da olabilir belki ama nasip tabi ki yarın kı ovülasyon testine göre hareket edin bence yumurtlamadır belki kaçırmayın derim
birumut_ minikoms bence ilişkiye devam et 2. Yumurtlamada ikiz gebelik ihtimali artıyormuş bir makalede öyle okumuştum 😂😂
minikoms gkcalyaa ikinci kez yumurtlanıyor mu sanki ben bir ayda 1 kez yumurtlama oluyo diye okumustum ay insallah gebeliktir cok istiyorum
gkcalyaa minikoms evet bazı aylar olabiliyormuş gebelik durumunda ikisi aynı koyulukta olması lazım diye biliyorum bir de . Birkaç gün bekleyip test yapabilirsiniz inş vardır ☺️
minikoms kalbimdekiminik test icin erken diye düşündüm 1 tane var onuda erken icin simdi kullanmak istemiyorum o şansımı..
minikoms e_kardelenn bugünü de ben en iyisi degerlendireyim bilemedim ya yumurtlamaysa da sonu gebelik olsunda insallah
minikoms birumut_ ay negüzel olur allahımmm kiz neguzel konusuyosun öyle 🤭🤭 birden 3 oluverir…. insallah insallah dua edin benim icin