blnmyld Kızlar, Ben 31 haftadayım 32. Haftamda izine ayrılacağım, rapor parası nereye yatıyor ibana mı yatırıyorlar acaba eğer ibana yatırıyorlar ise benim ibanımı nereden biliyorlar aydınlatabilir misiniz 🙈
mom2_1 Bende haftaya rapor alacağım iban falan bildirdik te süreç nasıl işliyor tam olarak bilgisi olan paylaşabilir mi? Doktordan rapor alıp iş yerine mi veriliyor gerisini iş yeri hallediyor galiba değil mi? Bide ücret doğumdan sonra mı yatıyor?
cuteregina mom2_1 rapor aldıktan sonra muhasebe halleder gerisini Eğer parayı ay ay parça parça isterseniz muhasebeci ay ay işler raporu ama toplu isterseniz rapor bitiminde yatar para
blnmyld mom2_1 Canım doktorun verdiği raporu iş yerine teslim ediyorsun onlar raporu sen istersen ay ay onaylıyorlar istemezsen toplu rapor bitiminde sgk sisteminden onaylıyorlar. Ay ay onaylatırsan aylık parça parça yatar rapor ücreti ama eğer rapor bitince onaylatırsan toplu yatar para
emosunanasi blnmyld Ay hiç sorma eşimin köyündeydik bacım ev çok kalabalıktı beynim eror verdi döndük hahahahsh. Sen nasılsın ?
blnmyld emosunanasi Farkettim bayadır yoksun hahsshaj kalabalık evde zor oluyor ya, bende napayım işte son 60 lara geldik artık hazırlıklarla boğuşuyorum 🥹
emosunanasi blnmyld Ayy çok az kalmış canımmm. Bizde diş dönemindeyiz iki tane diş çıkardı arada ağrıları oluyor . Hiç deme yaa eltim kayınlarım derken nefes alamadım bi türlü
cuteregina fenito rapor bitene kadar sgk devam ediyorsa alırsınız 32-40 arası bi rapor birde doğumdan sonraki 16 hafta boyunca sgk olması lazım
blnmyld emosunanasi Ayy diş çıkarma dönemleri en zorları allah yardımcınız olsun bacımm 🥹🌸 evet ya bişey kalmadı valla geçti