n86selda Merhaba kızlar 16 haftalık gebeyim 2 defadır aksırdığımda birkaç damla idrar kaçırdım 1-akşam yürüyüşü esnasında 2- sabah kahvaltıda sizlerde de oldumu biraz erken değil mi sizce
baltuntas n86selda değil 🥲 bende o haftalarda başladım sonuna kadar devam edecek sandım şükür ne zaman geçti hatırlamıyorum ama 29 dayız şuan yok 🤗
akbltsvda n86selda gebelikte olan seyler. 38 haftada daha cok oluyor bende bir ara suyum sandim🤭🤭megerse baya bildigimiz çişmis. İnsan işedigini hissetmez mi
fatoss_ n86selda 25 haftalığım bir ay önce falan başladı öksürürken hapşururken oluyo eşim yanımdaysa yüz ifademden anlıyo Gene mi işedin falan diye dalga geçiyo 😂
n86selda baltuntas ay sevindim evdeyken hadi problem olmazda yürüyüş esnasında biraz utandım gerildim çıktımı göründümü falan diye günlük ped kullansam birşey olurmu acaba
Nzisty n86selda aşkım ben namaz kılamıyorum artık 23 haftayım ama günde 2,3 önümden gidiyor gülsem , hapşırsam , otursam
baltuntas n86selda bende dışarı çoksarken günlük ped yada 1 numara ped kullandım düzelene kadar öyle devam edin 🤭
n86selda Evet günlük pedi deneyeceğim bende şimdi ağaçlardan tozlar uçuşuyor ne zaman aksırcaz belli olmaz ped deneyeceğim 🤭
fatoss_ n86selda evde olunca şakaya falan vuruluyo komikleşiyor bazen ama dışardayken aynı modda olamıyorsun eğerki yanında yedek çamaşırın yoksa panikliyor insan 😂
n86selda fatoss_ ay evet yürüyüşte hazırlıksız yakalandım panik oldum gerçekten yanımda yedek birşey yoktu üstüme çıktımı gerginliği bastı 🤭
fatoss_ n86selda hahaha😂olabilir diyelim idare edicez artık napalım kalıcı olmasın geçici bir şekilde geçer elbet 😂