eminetekdemir canım sen tercih etmiyorsan eğer kimse sana baskı kuramaz.
İstemeyebilirsin, gereksiz bir masraf olarak görebilirsin ya da o an fotoğraf çekilmek yerine daha sonra ağrıların hafiflediğinde başka bir zaman yeni doğan çekimi planlayabilirsin ya da evde kendiniz çekim yapabilirsiniz.
Ben oda süslemesi yaptırmayı düşünüyorum ama kimse bana baskı kurduğu için değil tabi ki kendim istediğim için, kısa bir fotoğraf&video çekimi de düşünüyorum anı kalsın istiyorum eşim ve bebeğimle beraber.
Onun dışında hediyelik işiyle uğraşıyordum hamilelik öncesinde. Kendi bebek hediyeliklerimi, çikolata kutumu ben hazırlayacağım. Arkadaşımın bebeği için de hediyelik ve çikolata hazırlamıştım. Arkadaşım da pek masraf yapmak istemiyordu ve gerekli göremiyordu ben de hediye olarak hazırladım keyifle.
Hediyelikleri hastaneye götürmeyebilirsin eve gelenlere verirsin. Bunlar hep sana kalmış düşünceler, burada hiçbir argüman senin fikrini değiştirmeyecektir zaten. Öyle etkili bir argüman da kimse sunamaz bence tamamen isteğe bağlı şeyler 😄
Ben de doğuma birini çağırmayı düşünmüyorum. Bizim de sayılı kişi gelir ziyarete o yüzden hediyelikleri evde gelenlere veririm diye düşünüyorum. Fotoğraf çekimi için hastaneye birkaçını götürürüm sadece