Buseybuseyy  10+4 ama bazen tahmın edebılıyorlar merak ettim attım gene de 😀
edaylmz2312 Buseybuseyy Çok anlamam ama erkeğe benzettim 🙈 ayniyiz bende bugğn gittim 10+2 bende tahmin isterimmm
Buseybuseyy bnrssl01 yaaa burda herkes kese böyle erkek kese böyle kız dıyorlar ben de anlamam sorayım dedım 😀
Bebiko43 Buseybuseyy yaa bıdığım benim. Maşallah , ama kuzum ben hiç anlamıyorum valla ultrason kağıdından bakımca bile bebeği çözemiyorum🤣🐣 ama yorumyapan arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyoruuz bu bebişler uzaaak yollardan geldi😍
Buseybuseyy Asill01 ay hadi inşallah asla cinsiyet ayrımı yapmam ama sırf kocam adını koymasın dıye kız istiyorum ben o kadar igne yedım o nıye koyuyor😀
Asill01 Buseybuseyy aaa öyle şeymi olur kızda erkekte bn bulurum isimleri sonra ortak seceriz allah gönlümüze göre versin inşallah
Buseybuseyy Asill01 öyleydı ortak karar verdik sımdı 1 tanr daha ekliyor erkek olursa kıza karısmıyor da
Asill01 Buseybuseyy sağlıkla kucagımıza alalım bide cinsiyet ögrenip hazırlıga başlayalım artk inşallah
Buseybuseyy buse3496 ya bende sadece onu bılıyorum yuvarlaksa kız dıye ama sanki fasulye gıbı de anlamadımki😀