rojin000 Merhaba 12. Haftada doktor erkeğe benzediğini söyledi sonra 15. Haftada başka bir doktor da aynı şeyi söyledi 20. Haftada ise aynı doktor kız olduğunu söyledi sonra özele gittim o da kız dedi sizece hangisine güvenmeliyim
kubimom Bence 20. Haftada ki doğrudur banada 12 de erkek gibi ama emin değilim ileri haftalarda netleşir sakın alışveriş yapma dedi doktor
rojin000 miniktirtilim yaptırmadım ama en son ki doktor cinsiyetten emin olmak için epey bi uğraşıp kız görüyorum dedi
kubimom @rojin000 hala bekliyoruz fetal dna yaptırdık orda öğreneceğiz galiba doktor emin olmak için 18-20 haftalarda demişti
feyzazky Bu cinsiyet meselesi çok ilginç , ben 11 de öğrendim erkek bebeğimi , o kadar net ki ultrason cihazı , hiç bişey bilmeyen de anlar , nasıl göremiyorlar acaba doktorlar 😊
rojin000 naze_ 12 de devlette baktım 15 te devlette baktım sonra 20 de devlette erkek diyen kız dedi bu sefer özele gittim aynı gün o da kız dedi
Zeysel76-05 Size tavsiyem detaylı ultrasonu bekleyin. Ben ilk bebeğimi 16. Haftada öğrendim devlet hastanesinde kesin erkek dedi. Yine emin olamadım ama ben 😀 22. Haftada detaylı ya Bahçelievler Medipol hastanesinde girdim. Doktorum herşeyin net olduğunu net erkek dedi o da. Şuan ikinci bebeğime hamileyim ama detaylıda öğrenmek istiyorum cinsiyetini. Bu arada İstanbulda özelde detaylı ultrason için doktor arayan varsa , Bahçelievler Medipol hastanesi Serdar Kayaya kesinlikle gidebilirler ☺️