Yumakk Kızlar daha 6+2 ama sürekli bi açlık hali yesem de doymuyorum bi kaç saat sonra miğdem kazınıyor bağırsaklarım ötüyor karnım ağrıyor öyle zorlanmaya başladım ki ne zaman geçecek yalnız olmadığımı söyleyin
parla94 Yumakk protein ağırlıklı beslenmeye çalışın acıkma süresinde çok fark ettiriyor hem de çok fazla kilo almazsınız bebek güzel beslenir.
feyzaciim Yumakk canım ben de 8. Haftadan sonra aynı böyle oldum. Midem bulanmaya yeltendikçe ağzıma tıktım bir şeyler 😂 normalde de iştahlıydım ama bir de psikolojik olarak salıyorsun galiba çok keyifli geçti valla ama 30. Haftadayım 80 kilo olmusum 18 kilo aldım 🤰🏻
Yumakk fikretbaciniz semanurcetinkaya gerçekten böyle zamandada insanın canı paketli istiyor😣 umarım çok kg almam ilk doğumumda 25 kg aldım çok zor sürekli acıkmak😣
semanurcetinkaya Ben 30+2 deyim hala ani açlıklar yaşıyorum normal canım lifli gıdalar tüket uzun süre tok tutacak şeyler ye şekerli paketli gıdalar daha çabuk acıkmanı sağlar hem de ilerleyen haftalarda gebelik diyabeti riskini artırır
Yumakk parla94 çok doğru söylüyorsunuz ama sağlıklı şeyler canım çekmiyor örneğin meyvelerin hiç birini yemiyorum zeytin reçel vs hiç bir şey yemiyorum anca paketli gıda sarelle filan çok zararlı ama yiyemiyorum😣
semanurcetinkaya Yumakk kilo önemli değil diye düşünüyorum ben de 15 kg aldım şimdilik alınır verilir bebeğin sağlıklı olsun da gerisi bir şekilde hallolur 😊
semanurcetinkaya Yumakk bebeğinin sağlığı için biraz kendini zorlamalı sağlıklı şeyler yemelisin inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın teşekkür ederim 🙏
parla94 Yumakk o döngüde devam ettikçe çıkamıyor insan maalesef. Şekerinize baktırdınız mı ya da insülin direncinize onlar da yapıyor
Yumakk semanurcetinkaya kızıma 58 ile hamile kaldım 83 ile doğuma girdim şuan 68 filanım 10 kgyi veremeden birdaha hamileyim