duyguembl Kızlar ben şu an 27+5deyim hastane çantasını ne zaman hazırlamak daha iyi olur? Doktorum tahmini tarih 13-22 kasım dedi. Birileri sürekli erken diyor birileri de hazırla dursun ne olur belli olmaz diyorlar😭
seyda_diablanco duyguembl ben 36. Haftadamdayım şimdi bitirdim ama bence geç kaldım sürekli aklımdaydı bu kadar geç kalmadan hazırlanmalı bence 😂
byznrky duyguembl 36.haftamdayım hala eksiklerim var çantayı hazırlamayı bırak bebiş kıyafetlerini yıkayamadım daha😅 27 erken de ben gibi bu kadar geçe kalma 34 ideal bence 😅 eğer hurçlara koyacaksan hazırla dursun sonra çantana atarsın.
minikfasulyeo duyguembl aynı haftalardayizZ Benimde doğum o zamana geliyor Bence şimdiden hazırla Ben bu ay baslayacagim Benim arkadaşım 8 aylıkken doğum yaptı her an ne olur Allah bilir köşede hazırlıklı bulunsun
seherxxx duyguembl 32de kabaca hazırladım. Zaten herşey hemen olmuyor ama ne olur ne olmaz diye hazır bekledim. Geldikçe ekledim. Şu an hediyelik ve çikolata eksik sadece onlar da gelsin artık nihayet bitti diyebilicem. Sıcak havayla beraber yıka ütüle zor oldu.
duyguembl seyda_diablanco evet ya benim bel ağrım çok oldu hamilelik boyunca ve ilerliyorda zaman geçtikçe daha da zorlar diye korkuyorum🙃🙃
ync94 28+4 deyim ben de. Aynı şekilde hazırla diyen de var erken diyen de. Ben 30 gibi hazırlamayı düşünüyorum. Hazır bulunsun, sonrası belli olmaz diye.
duyguembl byznrky evet evet yıkayıp ütüleyip hurçlara koyacağım tüm kıyafetlerini şimdilik ama belimde çok ağrı var en başından beri en azından iyice ağırlaşmadan yapmak mantıklı geldi ☺️
duyguembl minikfasulyeo benim de çok yakın arkadaşım 33. haftasında doğum yaptı ve çocuğun hiçbir şeyi hazır değildi o da bana sürekli sakın geçe bırakma yapabileceğin kadar erkenden yap ne olacağı belli olmuyor diyor aslında ondan da biraz tedirginim içimi korku alıyor
duyguembl seherxxx ben de çikolata ve hediyelik yaptıracağım ama yaptıracağım yer çikolatalar için bir ay önceden yaptırmanız yeterli olur dedi onu henüz girişmedim. Ama soylediginiz doğru hemen her şey zaten olmuyor yıkayıp etiketleri kesmek Ütülemek bile neredeyse bir haftayı alıyor gibi
semanurcetinkaya duyguembl 30+2deyim dün yıkamaya başladım bebeğin kıyafetlerini yavaş yavaş hazırlamakta fayda var hem bebek büyüdükçe ağırlaşıyorsun çabuk yoruluyorsun hazırda dursun da kalan zamanı dinlemeye ayıralım🫶🏻
duyguembl semanurcetinkaya kesinlikle çok haklısınız havalar da çok sıcak insan gerçekten sadece klima karşısında yatmak istiyor özellikle ilerleyen süreçlerde ben de 30 haftam da gibi hazırlamayı düşünüyorum artık yavaştan
yenianneoluyorumben34 duyguembl kesinlikle çok mantıklı düşünmüşsünüz maalesef o bel ağrısını bende çekiyorum ve 30 dan sonraya bırakmıştım herşeyi çok heyecanlıydım alışveriş yapacağım için kızıma ama çok korkuyordum yürümekten topallamaktan iyi oldukça bişeyleri halletmek en iyisi sağ salim kucağımıza alalım inşallah ☺️
minikfasulyeo duyguembl aynı gerçekten bende arkadaşımın erken doğum yapmasından dolayı öyle tedirginim Hazırda dursun en azından ne olur ne olmaz Sizin bebeğinizin cinsiyeti nedir
beautiful_ duyguembl 30-31 de hazırladım şehir dışına gidip doğum yaptım çantam hazırdı ondan kafam hep rahatti Fazla eşya asla koymayın
Minigim2727 duyguembl bugün 31 olduk erken doğum tehlıkemde var yıkadım utulenmeyı beklıyo. Sonra hazırlayacağım öyle beklesın ne olur me olmaz. Hazırlamak ıcın 30 ideal ağırlaşmamış da olursunuz
sumeyye6506 duyguembl ben 28 biticek hala hazır değil 30 inşallah hazırlıycam ama 34 önce hazır olmalı benim ilk doğumda ben 33 kadar yapmadım 34 doğu. Yaptım ve çok şey eksikti küvez dönemi olunca zor oldu yaa
duyguembl sumeyye6506 allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻 ben de tedirgin oluyorum biraz minyonum sanki bebeği son haftaya kadar taşıyamayacakmışım gibime geliyor değişik değişik düşünceler silsilesi😅🙈