Meral_63 Evet kızlar kaç haftalık siniz cinayetleri ogrenen oldu mu mide bulantısı kusma halsizlik yorgunluk uyku çeken var mi hayla neler aserdiniz 😀
zeze4545 Meral_63 benim afet tarihim 9 Haziran ama 28 hazirana göre doktor hesapladı tüp bebek yaptık 12 haftaya olmak üzeriyim 11 hafta da mide bulantısı ve kusmam geçti çok kötüydü ya 🥹
SuEr_Tu1512 Meral_63 Cinayetleri de öğrenemedik cinsiyetleri de😅 11+6yız mide bulantısı var hapa devam, geçen bi gün içmediydim sabahına kustum ilk defa, uykusuzluk yorgunluk desen hiç geçmiyor 😮💨
negerekvarrr Meral_63 ne cinayeti bacım🤣🤣🤣🤣 tam 12 haftayız ama devlete gidiyorum söylemez daha bir ay kadar
zeze4545 Meral_63 evet gece iki tane iç dedi ama fayda etmedi kaç defa acile gittim kusma için çok kustuğum için bir kere acilde ki su kaybı olmuş dedi iki büyük serum yapmıştı
Meral_63 zeze4545 bende KIZIMDA öyledim vala 5 serum aldım o zaman 1 hafta boyunca acile gdip vurudm kollarım morardı resmen çok kötü vala çok şükür bunda bulantı var ama ilaç yiyince hiç Yok gibi Allah’a HAMDOLSUN pazartesi günü gidecem bakalım kontorle inşallah herşey yolundadir